reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszły tata

Dziś na imprezie czułam się taka duża:-)wśród wszystkich dziewczyn ważących 50kg lub mniej:szok:dwie karmiące, dwie niezbyt jedzące;-).

Tynka na pewno nie jest tak źle jak to sama widzisz;-)poza tym widziałam Cię na zdjęciu;-);-)a teraz przytyłaś 8kg to tyle co ja;-);-):-D:-D

reklama
O tak, z tym czuciem się "dużą" tak jest. Dziś dopiero spotkałam znajomą ciężarówkę, w 26 tygodniu, poczułam się znacznie lepiej

Ja w swoim towarzystwie nie mam zadnej ciezarowki. Tzn. mam kolezanki z pracy, ale z nimi sie tak na codzien nie widuje. A reszta moich znajomych to same chudzinki 50kg. Ale co tam, jak to mawia moj Piotrek po ciazy sie za siebie wezme a teraz mam sie nie przejmowac. :tak:

Kasiulka0901 ja też mam " depreche wagową" ale u mnie to trwa juz od roku;-) . Chodze marudze ,że niedługo " zieloni" sie mna zainteresują i zechca ratować wieloryba:tak: . A Paweł uparcie twierdzi ,że kobiety ciężarne sa seksowne i nie ma nic piekniejszego dla prawdziwego mężczyzny :eek: . Ja mam troche inne zdanie na ten temat:baffled: .

Ja jakiś czas temu też to przechodziłam- współczuję- parszywe uczucie :baffled: , ale dziewczyny na BB wspólnie z moim chłopem wybili mi to z głowy. Nie przejmuj się więc i słuchaj męża!:-) ;-)

Kasiulka0901 ja też mam " depreche wagową" ale u mnie to trwa juz od roku;-) . Chodze marudze ,że niedługo " zieloni" sie mna zainteresują i zechca ratować wieloryba:tak: . A Paweł uparcie twierdzi ,że kobiety ciężarne sa seksowne i nie ma nic piekniejszego dla prawdziwego mężczyzny :eek: . Ja mam troche inne zdanie na ten temat:baffled: .

Ja jakiś czas temu też to przechodziłam- współczuję- parszywe uczucie :baffled: , ale dziewczyny na BB wspólnie z moim chłopem wybili mi to z głowy. Nie przejmuj się więc i słuchaj męża!:-) ;-)

mnie ciagle drazni szafa z lustrzanymi drzwiami znajdujaca sie na przeciwko pokoju wiec co wychodze z pokoju to widze siebie w lustrze, srednio przyjemne uczucie.... tzn z przodu to jeszcze jeszcze ale z profila.... :-(

kurcze no niemogę czytać jak wy o sobie piszecie:wściekła/y: Kobiety jesteście w ciąży!!! Musicie troszkę przytyć, chyba niemyślałyście że całe życie będziecie miss polonia;-) :-) Przestańcie, dlamnie widok mojego brzychola to coś pięknego i za karzdym razem (jest ich dużo) kiedy przechodze koło lusterka to przystaje na chwilkę i patrze i niemogę uwierzyć:-D Pogłaszczę się po nim i idę dalej:laugh2:

reklama
Do góry