reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

Jak tam samopoczucie dziewczynki:)?I mnie kiepsko:( byłam na koncercie i skusiła mnie kiełbasa z grilla fujjj dwa dni w toalecie i izba przyjęć zaliczona.Nigdy więcej takiego jedzenia bleee

reklama
Ojj zjadłabym grilla...chyba 2 lata nie jadłam [emoji54] w tamtym roku jakoś tak wyszło a w tym nie ma czasu zorganizować :/ w ciągu dnia atrakcją jest dla mnie pójść do kibelka na dłuższą chwilę eh [emoji58] mój mały diabelek niewiele mi daje zrobić w ciągu dnia ...u mnie dni sa takie same praktycznie.. mieszkam poza miastem czyli nic tu nie ma...zadupie... a mój synek jest antywozkowy antyfotelikowy... trochę mnie to przygnebia bo chętnie bym z nim gdzieś wyskoczyła...w niedzielę byłam na zakupach z młodym pierwszy raz od porodu [emoji32] z rodzicami i siostra... po 20 minutach płacz z wózka i nic prócz rączek nie pomagalo więc gdybym była sama na zakupach bym uciekła ze sklepu w podskokach...przynajmniej jedną osobę muszę mieć do towarzystwa żeby w razie co pchala pusty wózek...a najlepiej 2...żeby ta druga pchala wózek z zakupami... mam nadzieję, ze chociaż wyrośnie na grzecznego chłopca w przyszłości w ramach zadośćuczynienia matce [emoji23]
Ciągle sobie powtarzam ze już niedługo będzie łatwiej bo zacznie się bawić...pelzac...raczkowac...i da mi cokolwiek zrobić ale wtedy zainwestuje w kojec bo z oka go już nie spuszcze... póki co jesteśmy na etapie przewrotek z brzuszka na plecy i odkrył parę dni temu swoje rączki...bacznie się im przygląda i bawi się paluszkami [emoji4]to mega słodkie [emoji7]

Z grillem na takich imprezach trzeba uważać:-)no a ja przy 2dzieci to mam tyle roboty początek był najgorszy....to super ann9 synka będziesz miała;-):-D

U mnie też ma być podobno synek Ale jakoś nie wiem czy to w 13 tyg.to już tak na 100%możliwe jest określenie płci. Przede mną za niedługo polowkowe usg to zobaczymy czy się potwierdzi

Cześć dziewczyny! Właśnie odkryłam to forum! :) Ja mam termin na grudzień! To moja 1-sza ciąża!

U mnie też ma być podobno synek Ale jakoś nie wiem czy to w 13 tyg.to już tak na 100%możliwe jest określenie płci. Przede mną za niedługo polowkowe usg to zobaczymy czy się potwierdzi
U mnie od 12 tygodnia było powiedziane, ze synek i tak zostało do końca :) wiadomo, na początku te narządy sa podobne i też pepowina czasem wejdzie między nóżki więc jakieś tam ryzyko pomyłki jest... też do polowkowego czekałam żeby potwierdzić bo się bałam jakieś większe zakupy robić...do połowy ciąży kompletowalan neutralna wyprawkę w razie co.. choć z dwojga złego lepsza dziewczynka w chlopiecych ubrankach niż chlopczyk w różu i falbankach

reklama
Jestem totalnie zielona w temacie ciąży, porodu, szpitali, lekarzy i położnych w Lublinie, bo jestem z okolic Wrocławia. Jakieś podpowiedzi? Może polecacie jakąś dobrą szkołę rodzenia lub dobrą położną? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź! :)

Do góry