reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

Ha ha ha! Dalej w szoku! :D Naprawdę! Wciąż nie mogę w to uwierzyć, chociaż widziałam maluszka na usg. Mam jego zdjęcia, słyszałam serduszko kilka razy i nadal jest to jakby obok mnie! :O
Trochę też jestem w strachu, bo ja z kolei mam już pod 40-stkę! LOL Ale do tej pory, przez 11-ście lat też byliśmy ciągle na walizkach, ciągle to nie był ten moment, ciągle "mieliśmy jeszcze czas". I tak nas maluszek zaskoczył, że sam zadecydował, że to "jest właśnie ten czas". I dobrze. :D

reklama
A jeśli chodzi o szkołę rodzenia, to sprawdzałam, czy można zapisać się do dwóch jednocześnie, ale chyba nie za bardzo, jeśli jest to bezpłatna szkoła i refundowana na NFZ, bo dane idą do systemu, a według prawa przysługuje tylko jedna. Szkoda, bo nie wiem która byłaby lepsza i w można nawiązać lepszy kontakt z prowadzącymi.

20 , 40 czy tam ile to tylko wiek a ma sie tyle na ile sie czuje :D ja już ubranka kolekcjonuję, ale jeszcze trochę to do mnie nie dociera, a to już tylko 4 miesiące mi zostały... boję się czy sobie poradzę, czy będę mogła karmić naturalnie i wgl takie tam strachy :D a z drugiej sttrony nie mogę się doczekać!!! :D

W
20 , 40 czy tam ile to tylko wiek a ma sie tyle na ile sie czuje :D ja już ubranka kolekcjonuję, ale jeszcze trochę to do mnie nie dociera, a to już tylko 4 miesiące mi zostały... boję się czy sobie poradzę, czy będę mogła karmić naturalnie i wgl takie tam strachy :D a z drugiej sttrony nie mogę się doczekać!!! :D
Wiem coś o tym ja 2dziecka nie umiałam się doczekać moja mała ma 22dni przy 2dzieciach to dopiero jest roboty

Hej marta18691! :) Dziękuję za przywitanie! :) No a ja taka importowana do Garbowa. Ale podoba mi się bardzo! Cała lubelszczyzna jest piękna! A w samym Lublinie jestem wręcz zakochana! :)

reklama
:D Myślę o przyszłym tygodniu. Pewnie trzeba najpierw zadzwonić i się umówić. A co do porodu, to myślę o Staszica, bo mam tam lekarza. Dużo dobrego słyszałam o nich, ale są i mniej różowe opowieści na forach, a do tego to milionowe odszkodowanie za błąd lekarski z 2004 roku... Tego właśnie najbardziej się boję. Że ktoś coś przeoczy, że ktoś podejmie fatalną decyzję. Ale staram się nie stresować i myśleć pozytywnie.
A ty kiedy będziesz szła do szkoły? I jak myślisz? Aktywna Mama czy ta na Lotniczej?

Do góry