reklama
hej moja też pierwsza ciąża ale ja jestem z okolic Lublina, co do szkoły rodzenia też właśnie poszukuję, na Lotniczej jest podobno bardzo dobra szkoła, ale jakoś nie mogę się zebrać i pójść się zapisać.. a już powinnam zaczynać chodzić na zajęcia podobno..Jestem totalnie zielona w temacie ciąży, porodu, szpitali, lekarzy i położnych w Lublinie, bo jestem z okolic Wrocławia. Jakieś podpowiedzi? Może polecacie jakąś dobrą szkołę rodzenia lub dobrą położną? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź!
też zwróciłam na nią uwagę możliwe że tam się właśnie wybiorę, bo bliżej , mieszkam na porębie agatowa, a ty z jakich okolic jesteś?Hej ann9! A który tydzień u Ciebie? Ja z kolei myślę o szkole Aktywna Mama. Ponoć udzielają informacji na temat każdego szpitala i położne są bardzo miłe.
u nas to 22 tydzień termin na poczatek listopada, w jakim wieku jesteś i co tutaj robisz? Wrocław jest super a ty ucieklas..
moja ciocia miała tyle lat w pierwszej ciąży, ma świetne dzieciaki, trochę jej zazdroszczę, bo ja mam 23 lata i jestem kompletnie nie gotowa niby spodziewaliśmy się, że tak to się skończy i chłopak niedługo kończy 30 więc dobry czas dla niego, ale jak widzę ustatkowane życie mojej ciotki która już ma wszystko poukładane itp to trochę mi szkoda że jednak nie poczekaliśmy u nas ciągle na walizkach to tu to tam i jakoś tak niestatycznie.A pytałaś o wiek. Wcześniej o nim nie myślałam, ale ostatnio często jest poruszany jego temat ze względu na ciążę! Mam 36 lat. A ty?
reklama