reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

Anjouek, odpisałam że czuję że to będzie chłopczyk! Moderator musi zaakceptować moją odpowiedź! LOL

reklama
Jestem totalnie zielona w temacie ciąży, porodu, szpitali, lekarzy i położnych w Lublinie, bo jestem z okolic Wrocławia. Jakieś podpowiedzi? Może polecacie jakąś dobrą szkołę rodzenia lub dobrą położną? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź! :)
hej :) moja też pierwsza ciąża :) ale ja jestem z okolic Lublina, co do szkoły rodzenia też właśnie poszukuję, na Lotniczej jest podobno bardzo dobra szkoła, ale jakoś nie mogę się zebrać i pójść się zapisać.. a już powinnam zaczynać chodzić na zajęcia podobno.. :)

Hej ann9! A który tydzień u Ciebie? Ja z kolei myślę o szkole Aktywna Mama. Ponoć udzielają informacji na temat każdego szpitala i położne są bardzo miłe.

Hej ann9! A który tydzień u Ciebie? Ja z kolei myślę o szkole Aktywna Mama. Ponoć udzielają informacji na temat każdego szpitala i położne są bardzo miłe.
też zwróciłam na nią uwagę :) możliwe że tam się właśnie wybiorę, bo bliżej , mieszkam na porębie agatowa, a ty z jakich okolic jesteś?

u nas to 22 tydzień :) termin na poczatek listopada, w jakim wieku jesteś i co tutaj robisz? :) Wrocław jest super a ty ucieklas..:)

Sprawdziłam właśnie tą Lotniczą. Też o niej myślałam. Pani Agnieszka ma tylko pozytywne opinie na swój temat.

Ha ha ha! No ja uciekłam 12 lat temu! :D I teraz od 2 lat w okolicach Lublina mieszkam, a dokładnie w Garbowie. Nie spodziewałam się dzidziusia i nie jestem dobrze przygotowana! :D

Ale cieszę się bardzo, bo gdyby nie zaskoczenie, to nie wiem kiedy byśmy się zdecydowali! :D

A pytałaś o wiek. :) Wcześniej o nim nie myślałam, ale ostatnio często jest poruszany jego temat ze względu na ciążę! Mam 36 lat. A ty?

A pytałaś o wiek. :) Wcześniej o nim nie myślałam, ale ostatnio często jest poruszany jego temat ze względu na ciążę! Mam 36 lat. A ty?
moja ciocia miała tyle lat w pierwszej ciąży, ma świetne dzieciaki, trochę jej zazdroszczę, bo ja mam 23 lata i jestem kompletnie nie gotowa :D niby spodziewaliśmy się, że tak to się skończy i chłopak niedługo kończy 30 więc dobry czas dla niego, ale jak widzę ustatkowane życie mojej ciotki która już ma wszystko poukładane itp to trochę mi szkoda że jednak nie poczekaliśmy u nas ciągle na walizkach to tu to tam i jakoś tak niestatycznie. :D

reklama
może spotkamy się w jednej szkole rodzenia hehe :) huhu fajnie :) będziesz mamą jak się z tym czujesz oprócz niespodzianki? :D

Do góry