reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

reklama
Hej :)moge dolaczyc? Jestem mamą juz od 2 miesiecy ale chetnie poznam mamusie z okolic Lublina :)
Mój okruszek urodził sie 17 kwietnia z wagą 3950g i 54 cm długi :) to moja pierwsza dzidzia, rodziłam SN. Leżałam w szpitalu w Świdniku, porodówka okej, ale oddział noworodkowy beznadzieja... personel nieprzyjemny ;)

reklama
Hej :)moge dolaczyc? Jestem mamą juz od 2 miesiecy ale chetnie poznam mamusie z okolic Lublina :)
Mój okruszek urodził sie 17 kwietnia z wagą 3950g i 54 cm długi :) to moja pierwsza dzidzia, rodziłam SN. Leżałam w szpitalu w Świdniku, porodówka okej, ale oddział noworodkowy beznadzieja... personel nieprzyjemny ;)
Hej to fajnie moja Natalia ma 10dni:-)

Do góry