reklama
marta18691
Fanka BB :)
14.06.2017 13 45 pojawiła się moja Nataliawow wow ale super, daj znac jak poszlo i jak dzidzia!!
2370gram i 49cm:-)
Gratulacje :-) :-) :-) a jak się czujesz ?maleństwo zdrowe?14.06.2017 13 45 pojawiła się moja Natalia
2370gram i 49cm:-)
marta18691
No jako tako po CC ciężko ale daje radęmała zdrowaGratulacje :-) :-) :-) a jak się czujesz ?maleństwo zdrowe?
SuperKiedy do domku wracacie?No jako tako po CC ciężko ale daje radęmała zdrowa
marta18691
No w sobotę wyszłam z szpitala....no a jutro wracamy wieczorem do Lublinaja się czuję już coraz lepiej śmigam sobie nawet już 2rqzy na spacerku bylam wózkiemSuperKiedy do domku wracacie?
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Hej moge dolaczyc? Jestem mamą juz od 2 miesiecy ale chetnie poznam mamusie z okolic Lublina
Mój okruszek urodził sie 17 kwietnia z wagą 3950g i 54 cm długi to moja pierwsza dzidzia, rodziłam SN. Leżałam w szpitalu w Świdniku, porodówka okej, ale oddział noworodkowy beznadzieja... personel nieprzyjemny
Mój okruszek urodził sie 17 kwietnia z wagą 3950g i 54 cm długi to moja pierwsza dzidzia, rodziłam SN. Leżałam w szpitalu w Świdniku, porodówka okej, ale oddział noworodkowy beznadzieja... personel nieprzyjemny
reklama
marta18691
Hej to fajnie moja Natalia ma 10dni:-)Hej moge dolaczyc? Jestem mamą juz od 2 miesiecy ale chetnie poznam mamusie z okolic Lublina