Mamisia83
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 tydzien termin mam na 17 wrzesnia
Hej ja tez miałam tak przyszlam do ginekologa jakoś 7t5d i powiedziała mi ze wczesna ciąża trochę bo o 5dni do tylu była7 tydzien termin mam na 17 wrzesnia![]()
hejJa chodzę do pani dr Kaczmarczyk, ona z tego co wiem też pracuje w tym szpitalu. Będę jej dozgonnie wdzięczna, że pomogła mi w staraniach o maluszka, z jednej strony czuję się zobowiązana, aby pozostać lojalną pacjentką, ale z drugiej-nie stać mnie na prowadzenie ciąży cały czas prywatnie. Nie znam wymienionych przez Ciebie lekarzy, ale będę miała teraz jakiś punkt zaczepienia, gdzie ewentualnie szukać. Bardzo Ci dziękuję za informacjePodsumowując- lepiej na Al.Kraśnickiej, niż na Jaczewskiego?
Ja też nie dokładnie z Lublina [emoji4] a Ty w którym kierunku? Ja kawałek za Świdnikiem mieszkam na wiosce [emoji4]czesc jestem z dalszych okolic Lublna, czy można dołączyc ??
Nie za dużo wazy 6450 dzidzia? Moja córka ma 7.5 miesiąc a wazy 6850?Witam wszystkie mamusiewracam do was po chwili przerwy Trochę musieliśmy się zorganizowac. Jasio kończy jutro 8 tygodni I jest słodki. Na szczęście zdrowy i wszystko u nas dobrze ,waży już 6450 więc już jest co ponosić A rączki luubi
A u was jak zdrówko?