Mamisia83
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 tydzien termin mam na 17 wrzesnia
Hej ja tez miałam tak przyszlam do ginekologa jakoś 7t5d i powiedziała mi ze wczesna ciąża trochę bo o 5dni do tylu była7 tydzien termin mam na 17 wrzesnia
hej ja urodziłem w grudniu na jaczewskiego i jestem bardzo zadowolona pisz co bys chciala wiedziecJa chodzę do pani dr Kaczmarczyk, ona z tego co wiem też pracuje w tym szpitalu. Będę jej dozgonnie wdzięczna, że pomogła mi w staraniach o maluszka, z jednej strony czuję się zobowiązana, aby pozostać lojalną pacjentką, ale z drugiej-nie stać mnie na prowadzenie ciąży cały czas prywatnie. Nie znam wymienionych przez Ciebie lekarzy, ale będę miała teraz jakiś punkt zaczepienia, gdzie ewentualnie szukać. Bardzo Ci dziękuję za informacje Podsumowując- lepiej na Al.Kraśnickiej, niż na Jaczewskiego?
Ja też nie dokładnie z Lublina [emoji4] a Ty w którym kierunku? Ja kawałek za Świdnikiem mieszkam na wiosce [emoji4]czesc jestem z dalszych okolic Lublna, czy można dołączyc ??
Nie za dużo wazy 6450 dzidzia? Moja córka ma 7.5 miesiąc a wazy 6850?Witam wszystkie mamusie wracam do was po chwili przerwy Trochę musieliśmy się zorganizowac. Jasio kończy jutro 8 tygodni I jest słodki. Na szczęście zdrowy i wszystko u nas dobrze ,waży już 6450 więc już jest co ponosić A rączki luubi A u was jak zdrówko?