reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

Witam wszystkie mamusie :) wracam do was po chwili przerwy Trochę musieliśmy się zorganizowac. Jasio kończy jutro 8 tygodni I jest słodki. Na szczęście zdrowy i wszystko u nas dobrze ,waży już 6450 więc już jest co ponosić A rączki luubi ;) A u was jak zdrówko?
Nie za dużo wazy 6450 dzidzia? Moja córka ma 7.5 miesiąc a wazy 6850?;)

reklama
Kasos jaki jaki Jasio ??? Jasio to jest u mnie hehehe :)

Napisane na Neffos X1 Max w aplikacji Forum BabyBoom

Nie za dużo wazy 6450 dzidzia? Moja córka ma 7.5 miesiąc a wazy 6850?;)
A co to za pomysł w ogóle? [emoji6] z tego co pamiętam maluszek K@sos urodził się dość spory bo coś ponad 4 kg... Poza tym w pierwszych miesiącach przyrost jest największy, po pół roku zwolni. [emoji4] twoja cora prawdopodobnie przyszła na świat dosc drobniutka więc nie ma co porównywać [emoji4]

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Wg mnie całkowicie normalna waga mój. Na początku przybierał 300g/tydzień co daje 1200 na miesiąc.. ale przestawałam dawać mm i waży 5500 a dziś kończy 12 tydzień

Koleżanka urodziła ostatnio bobasku 4,5kg więc zaraz dogoni naszego a w wieku 2mies bedzie miał 6,5 może 7 tak samo miała ,e swoim pierwszym synem który teraz jest szczypiorem

hej :) ja urodziłem w grudniu na jaczewskiego i jestem bardzo zadowolona pisz co bys chciala wiedziec

Hej:) Jestem ciekawa, czy trzeba tam mieć swojego lekarza prowadzącego, do którego najpierw chodzi się prywatnie albo opłaconą położną, żeby się dobrze zaopiekowali, czy wszystkie pacjentki traktują ok?

Hej:) Jestem ciekawa, czy trzeba tam mieć swojego lekarza prowadzącego, do którego najpierw chodzi się prywatnie albo opłaconą położną, żeby się dobrze zaopiekowali, czy wszystkie pacjentki traktują ok?
Chodziłam do lekarza z Jaczewskiego od połowy ciąży ale były tam dziewczyny co lekarzy miały z innych szpitali I naprawde nie było problemu nie miałam też położnej opłaconej A mimo to wszystkie były super I przy porodzie I potem na poloznictwie. Opieka super lekarze mili naprawde nie mam zastrzeżeń

reklama
Do góry