reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

Posypala mi sie sprawa z wozkiem. Jednak nie dostane od kolezanki (dluga historia). Gdzie w Lublinie zobacze bexe i tutek w jednym miejscu? albo uzywki jakies fajne gdzie sa?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Myślę ze nowe to obejrzysz w rampersie a podobno dobre używane w komisie Leoś na Czechowie
dzieki. chyba juz po porodzie bede ogladac bo nie mam sily teraz. Cos tam na poczatek bede miala a potem sie kupi. wiem jak to brzmi ale nie chce kupowac na szybko.
pochwale sie co zrobilam na bazie karuzelki canpol
20161110_095303.jpeg

Załączniki

• 20161110_095303.jpeg
    20161110_095303.jpeg
    34,7 KB · Wyświetleń: 274
Super:-) sporo pracy!
wcale nie! Glowne czesci (kwadraty-sakiewki) sa uszyte na maszynie. ale jak ktos nie umie albo nie ma maszyny to moze recznie. Poza tym one moga byc plaskie (czyli dwa kawalki materialu o ksztalcie kwadratu i ewentualnie w srodku wsadzic tekturke i troszke waty). Reszte robilam dzis rano przez 30 min. Wycielam z filcu rozne ozdoby i przykleilam na klej Magic. Wzorowalam sie na takim zdjeciu gdzie sa plaskie kwadraciki
product_l.jpeg

Załączniki

• product_l.jpeg
    product_l.jpeg
    37,9 KB · Wyświetleń: 275
na grudniowkach wszystkie dziewczyny dziergaja rekodziela... zwlaszcza te co na pierwsze dziecko czekaja:) ale nie tylko.
Szukam opini o wozkach tutek - miala ktoras z was "w reku"

reklama
Do góry