reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

Znajoma ma wózek Tutek i jest bardzo zadowolona. My mamy Jedno Fyn i też póki co jestem zadowolona, duze zwrotne pompowane koła, kolor ciemny granat (miał być chłopak :p) z białym pasem z eko skóry.
My Dziesiąta. Już nie wiem którędy mam chodzić na spacery, bo Nowy świat zbyt ekologiczny nie jest i nie chce pchać małej w te spaliny więc chodzimy w kółko między blokami[emoji14]

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wybywam w okolice Felina. ale na razie conajmniej do wakacji LSM:) wybywam w kierunku mojej mamy wiec to ona bedzie po wsi z wozkiem przez nastepna zime biegala:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
To w moją stronę...chociaż ja jeszcze dalej kawałek za Świdnikiem :)

eh ja samo centrum z kolei, więc zazdroszczę Wam Dziewczyny spokojniejszych okolic :) mój spacer jest wzdłuż Alei Racławickich i ,za przeproszeniem, obsranego Ogrodu Saskiego :p

hehe no duzy rozstrzal! ja pewnie i tak bede podrozowac z wozkiem jak sie wiosna zacznie np. nad zalew.

hehe no duzy rozstrzal! ja pewnie i tak bede podrozowac z wozkiem jak sie wiosna zacznie np. nad zalew.

I ja bym chciała z maluszkiem w różne miejsca chodzić na spacery. U mnie jest wieś ale jakoś tak słabo wiecznie tu chodzić tylko... nie ma żadnego parku ani nic żeby usiąść i odpocząć więc jednak nie tak super z tymi spacerkami, jak się upre to się zapakuje z dzidziolem i wózkiem do auta i też będę podróżować to nad zalew to gdzieś a co :D

reklama
Do góry