reklama
chomik9911
Fanka BB :)
Mom to be super no cieszę się, że szybko u Was poszło
Co do naparu z liści malin: mi położna pozwoliła od 37 tyg stosować. Teraz póki co masuje krocze żeby może łatwiej i szybciej dziecko przechodziło..
Grama kiedy masz termin?
Co do naparu z liści malin: mi położna pozwoliła od 37 tyg stosować. Teraz póki co masuje krocze żeby może łatwiej i szybciej dziecko przechodziło..
Grama kiedy masz termin?
6 grudnia ale bardzo bym chciala w ostatnich dniach listopada urodzic. tak tydzien przed terminem to moje marzenie! a ze to pierwsze dziecko to szanse sa!Mom to be super no cieszę się, że szybko u Was poszło
Grama kiedy masz termin?
a Ty?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
jurczux
Ja na noworodki zjechalam ok. 5 i musiałam czekać do 8 na śniadanie... Nie wiem czy taka pora czy nie dają nic ciepłego po porodzie... Ale najmniej myślałam wtedy o jedzeniu chociaż nie jadłam z 15h[emoji14]ogólnie jedzenie średnie. Takie typowo szpitalne. Jest jedna taka pielęgniarka która każe zabierać wszystko co ktoś z rodziny przyniesie żeby dziecku nie zaszkodzić, a w szpitalu do obiadu kapusta[emoji14]i bądź tu mądry[emoji14]najbardziej obrzydliwe były parówki.Kochana a jestteś w stanie coś powiedzieć jak wyglądają posiłki w Świdniku po porodzie ? czym karmią?
i czy po porodzie jak ktoś urodzi pozno w nocy to dają coś do jedzenia czy trzeba sie meczyc i do rana czekac?
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Eh tego sie właśnie boje :/ parowka i kromka chleba i ociupinka masla do tego [emoji32] pełnowartościowe posiłki nie ma co [emoji23]chyba sobie mimo wszystko zazycze wegetariańskie bo na samą myśl o szpitalnym mięsie mi niedobrze, a jestem wybredna strasznie.Ja na noworodki zjechalam ok. 5 i musiałam czekać do 8 na śniadanie... Nie wiem czy taka pora czy nie dają nic ciepłego po porodzie... Ale najmniej myślałam wtedy o jedzeniu chociaż nie jadłam z 15h[emoji14]ogólnie jedzenie średnie. Takie typowo szpitalne. Jest jedna taka pielęgniarka która każe zabierać wszystko co ktoś z rodziny przyniesie żeby dziecku nie zaszkodzić, a w szpitalu do obiadu kapusta[emoji14]i bądź tu mądry[emoji14]najbardziej obrzydliwe były parówki.
nie no o KFC rodzinki prosić nie będę[emoji13] ale na bank coś mi przywioza w granicach rozsądku... i wtedy łapy precz od mojego jedzenia[emoji14]będę się awanturowac jak mi zechcą zabrać zdrowy posiłek z domu na rzecz parówy niewiadomego składu i pochodzenia
chomik9911
6 grudnia ale bardzo bym chciala w ostatnich dniach listopada urodzic. tak tydzien przed terminem to moje marzenie! a ze to pierwsze dziecko to szanse sa!
a Ty?
A to ja przed Tobą Grama będę termin 13.11 ale też chciałabym już za tydzień czy dwa urodzić. A to przy pierwszym dziecku jest szansa na szybsze wyjście? bo to też moje pierwsze
w sumie to wszystko wiem "ze slyszenia")) slyszalam ze u pierworodek zdarza sie czesciej ze tydzien albo dwa przed terminem rodza... ale pewnie to zabobon ale poniewaz mi pasuje tak tak sobie wmawiam))A to ja przed Tobą Grama będę termin 13.11 ale też chciałabym już za tydzień czy dwa urodzić. A to przy pierwszym dziecku jest szansa na szybsze wyjście? bo to też moje pierwsze
poszykuje FOTOGRAFA a wlasiciwe FOTOGRAFKI do sesji brzuszkowej a potem noworodkowej. moze kogos polecacie?
Ostatnia edycja:
chomik9911
hehe no też bym chciała żeby tym razem takie plotki okazały się prawdą. wiesz co wpisz sobie "Eve Solo fotografia noworodkowa" i tam widziałam, że dzieciaczki fotografują.
jurczux
Mi robił sesje znajomy fotograf ślubny. Super pamiątka
reklama
przyznaje ze akurat do tej sesji wolalabym kobiete...Mi robił sesje znajomy fotograf ślubny. Super pamiątka