reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Mom to be super :) no cieszę się, że szybko u Was poszło :)

Co do naparu z liści malin: mi położna pozwoliła od 37 tyg stosować. Teraz póki co masuje krocze żeby może łatwiej i szybciej dziecko przechodziło..
Grama kiedy masz termin?

Mom to be super :) no cieszę się, że szybko u Was poszło :)

Co do naparu z liści malin: mi położna pozwoliła od 37 tyg stosować. Teraz póki co masuje krocze żeby może łatwiej i szybciej dziecko przechodziło..
Grama kiedy masz termin?
6 grudnia ale bardzo bym chciala w ostatnich dniach listopada urodzic. tak tydzien przed terminem to moje marzenie! a ze to pierwsze dziecko to szanse sa!:)
a Ty?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Kochana a jestteś w stanie coś powiedzieć jak wyglądają posiłki w Świdniku po porodzie ;)? czym karmią?
i czy po porodzie jak ktoś urodzi pozno w nocy to dają coś do jedzenia czy trzeba sie meczyc i do rana czekac?
Ja na noworodki zjechalam ok. 5 i musiałam czekać do 8 na śniadanie... Nie wiem czy taka pora czy nie dają nic ciepłego po porodzie... Ale najmniej myślałam wtedy o jedzeniu chociaż nie jadłam z 15h[emoji14]ogólnie jedzenie średnie. Takie typowo szpitalne. Jest jedna taka pielęgniarka która każe zabierać wszystko co ktoś z rodziny przyniesie żeby dziecku nie zaszkodzić, a w szpitalu do obiadu kapusta[emoji14]i bądź tu mądry[emoji14]najbardziej obrzydliwe były parówki.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na noworodki zjechalam ok. 5 i musiałam czekać do 8 na śniadanie... Nie wiem czy taka pora czy nie dają nic ciepłego po porodzie... Ale najmniej myślałam wtedy o jedzeniu chociaż nie jadłam z 15h[emoji14]ogólnie jedzenie średnie. Takie typowo szpitalne. Jest jedna taka pielęgniarka która każe zabierać wszystko co ktoś z rodziny przyniesie żeby dziecku nie zaszkodzić, a w szpitalu do obiadu kapusta[emoji14]i bądź tu mądry[emoji14]najbardziej obrzydliwe były parówki.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Eh tego sie właśnie boje :/ parowka i kromka chleba i ociupinka masla do tego [emoji32] pełnowartościowe posiłki nie ma co [emoji23]chyba sobie mimo wszystko zazycze wegetariańskie bo na samą myśl o szpitalnym mięsie mi niedobrze, a jestem wybredna strasznie.

nie no o KFC rodzinki prosić nie będę[emoji13] ale na bank coś mi przywioza w granicach rozsądku... i wtedy łapy precz od mojego jedzenia[emoji14]będę się awanturowac jak mi zechcą zabrać zdrowy posiłek z domu na rzecz parówy niewiadomego składu i pochodzenia :o

6 grudnia ale bardzo bym chciala w ostatnich dniach listopada urodzic. tak tydzien przed terminem to moje marzenie! a ze to pierwsze dziecko to szanse sa!:)
a Ty?

A to ja przed Tobą Grama będę :) termin 13.11 ale też chciałabym już za tydzień czy dwa urodzić. A to przy pierwszym dziecku jest szansa na szybsze wyjście? bo to też moje pierwsze :p

A to ja przed Tobą Grama będę :) termin 13.11 ale też chciałabym już za tydzień czy dwa urodzić. A to przy pierwszym dziecku jest szansa na szybsze wyjście? bo to też moje pierwsze :p
w sumie to wszystko wiem "ze slyszenia":))) slyszalam ze u pierworodek zdarza sie czesciej ze tydzien albo dwa przed terminem rodza... ale pewnie to zabobon:) ale poniewaz mi pasuje tak tak sobie wmawiam:)))

poszykuje FOTOGRAFA a wlasiciwe FOTOGRAFKI do sesji brzuszkowej a potem noworodkowej. moze kogos polecacie?

Ostatnia edycja:
hehe no też bym chciała żeby tym razem takie plotki okazały się prawdą. :) wiesz co wpisz sobie "Eve Solo fotografia noworodkowa" i tam widziałam, że dzieciaczki fotografują.

reklama
Do góry