jurczux
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wczoraj moja kolezanka tez mi ja polecala.
a jak to wyszlo cenowo? nie smiem prosic ale moze wyslalabys mi jedno jakies najfajniesze zdjecie na priv?A rewelacyjna fotograf do sesji brzuszkowej to Agnieszka Małek. Ja miałam u niej sesję z mężem. Ciepła, serdeczna, bardzo komunikatywna, młoda, z pomysłem i w ogóle bez skrępowania atmosfera. Polecam
fakt. tutaj malo intwnsywny watek mamy. moze w Lublinie jakies inne forum ma wziecie?Tak piszę tu bo jakoś słabo inne wątki są kontynuowane Grama na jej stronie jest całe portfolio, przeróżne sesje, więc warto pooglądać mnie osobiście zachwyca jej styl fotografowania, ale rozumiem że każdy ma inny gust i upodobania ja za sesję ślubną płaciłam 1800 zł, ale na pewno za brzuszkowe bierze mniej, bo wiadomo że wszystko co ślubne od razu do góry leci.
Spoko. juz ustalilam termin zdjeci na 5.11. Rowno miesiac przed terminem. Ciesze sie jak dziecko! Czuje ze to bedzie bardzo piekna pamiatka!Ja tak się zabieralam do zrobienia sesji że w końcu jej nie zrobiłam...także dziewczyny organizujcie się:-)