reklama
a o ktorej urodzilas? ... wiem ze to glupi szczegol ale bede rodzila pierwszy raz... przewiduje 10-12 godzin... to moge potem konia z kopytami zjesc... chyba?Na jaczewskiego jest pokój odwiedzin i na sale nie ma wstepu...to ma plusy i minusy. Mi Po porodzie dali ciepły obiad:-)
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
chomik9911
Fanka BB :)
A no to dobrze Ciepły obiad? W nocy też? nie wierzę!
Ile osób na sali z Wami leżało??
Edit: Grama w tym samym czasie pisałyśmy dla mnie to też jest ważne serio.
Ile osób na sali z Wami leżało??
Edit: Grama w tym samym czasie pisałyśmy dla mnie to też jest ważne serio.
ewelinka10425
Ja urodziłam o tej 23.30 to jeszcze z godzinke leżałam na trakcie, bo mnie szyli i musieli łyżeczkowanie ( nic strasznego ) to po północy dostalam obiad tzn drugie danie, jakaś ryba z warzywami chyba
Później na salę akurat udało mi się że leżałam w izolatce przez pierwsze 3 dni razem z jedną dziewczyna a później w takiej sali gdzie było kąpanie dzieci i poranna toaleta, we trzy leżałysmy. Ale są sale po 6 osób chyba najwięcej. A na korytarzu tez leżą, głównie po cesarkach, ale tylko przez jeden dzień, bo później wypisy i przenosiny na salę
Później na salę akurat udało mi się że leżałam w izolatce przez pierwsze 3 dni razem z jedną dziewczyna a później w takiej sali gdzie było kąpanie dzieci i poranna toaleta, we trzy leżałysmy. Ale są sale po 6 osób chyba najwięcej. A na korytarzu tez leżą, głównie po cesarkach, ale tylko przez jeden dzień, bo później wypisy i przenosiny na salę
chomik9911
o wow super, że pomyśleli o tym jakim wysiłkiem jest poród i nas nie zagłodzą no to rzeczywiście fajnie Ci się trafiło Ewelinka. Ale to jakoś długo leżałaś. Moja znajoma ostatnio urodziła w niedzielę a wyszła we wtorek do domu - to znowu jakoś szybko
chomik9911
Mom to be jak Ty to zrobiłaś? to moje marzenie tak szybko urodzić dziecko cały czas przy sobie miałaś?
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Wiktorek przekroczy
No jak mnie zbadali na ip o 20 to niby 2cm, mąż pojechał i zbadali mnie gdzieś 23.30 to było 6-7 cm, 2.40 urodziłam.
Jezuuu ja to spać nie mogłam na początku przy małej, ale miałam takiego powera po porodzie że w ogóle nie czułam zmęczenia dopiero teraz po tygodniu daje się we znaki[emoji14]
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a jestteś w stanie coś powiedzieć jak wyglądają posiłki w Świdniku po porodzie ? czym karmią?
i czy po porodzie jak ktoś urodzi pozno w nocy to dają coś do jedzenia czy trzeba sie meczyc i do rana czekac?
reklama
brawo Ty! wiele bym dala za taki szybki porod. nie wiem czemu czuje ze u mnie to bedzie 10 godzin...moze dlatego ze mi mocno trzyma szyjka...no ale moze akurat mi sie uda.Tak mi się udało:-) a nie bardzo dawali mi szanse....jak zjechalam z perinatologii z 2cm rozwarcia i zero skurczy to mowili ze moze dzisiaj moze jutro ale podali oksytocyne i na początku nic....a potem z górki :-)
a stosowlas cos w stylu liscie z malin?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!