reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Mom jak po wizycie? jak się ma Twoja dzidzia/ile waży? :) wiesz ja podziębiona teraz jestem to siedzę dziś w domu, bo nic mi się nie chce. Ale gdyby nie to to jest dobrze, choć też już powoli zaczynam odczuwać ciężar :p

Wszystko w porządku chomik ale szczegółów nie znam bo tak się brzydko ułożyła że USG zrobimy w piątek albo nawet w przyszłym tygodniu :-) a Tobie zdrówka życzę! Ja mam się oszczędzać już teraz...

a rozumiem to dawaj znać po usg :) jejku już niedługo u Ciebie rozwiązanie- zazdroszczę <3 a to coś się dzieje czy po prostu ze względu na zaawansowaną ciążę musisz uważać?

Cześć! I już po USG. Z małą wszystko ok i nadal jest dziewczynką :-) niestety mam zwapnienia w łożysku i trzeba obserwować. Ale ogolnie nie ma dramatu :-)

reklama
Do góry