reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
Buziaki dla odwaznej Emci i Juniora:-)

i my dzisiaj (WRESZCIE!!!!!!!)dopisujemy sie do listy szczęśliwców, którzy ze szczepieniami maja spokój na kolejne pół roku:-):-)

a właśnie co z tą szczepionką na wzwB w 7 miesiącu, my szczepiliśmy 5w 1 i teraz zostalo to, ale jesteśmy zapisani w listopadzie i teraz się zastanawiam czy to nie za wcześnie ? czy nie powinien skończyć 7 ? hmmm.....

emikaa, z tego co ja wiem to musi być skończony 6 miesiąc. My idziemy 10 listopada w dniu kiedy Lena kończy pół roku. To jest ostatni dzień roboczy przed moim powrotem do pracy i zależy mi żeby iść wtedy, pani dr powiedziała, że jeden dzień nie zrobi różnicy.

Emikaa dobrze. Oskarek skończył 6 miesięcy (spóźniony buziak dla niego:*) i teraz leci mu siódmy, a szczepionka ma być przecież w 7mym :)

Ostatnia edycja:
my po wizycie dzis:) anemi nie ma taka natura malej mam jej jeszcze rozszezac diete. Tak wiec koniec martwienia o wage:)

Co do szczepienia to tylko 6w1 omija sie w 7 miesiacu

My po kontroli. Niestety mamy antybiotyk i do tego pulmicort do nebulizacji. Za tydzień z powrotem do lekarza. Już tam nas znają, w ciągu tygodnia byliśmy 3 razy. No ale nic, mam nadzieję, że w końcu będzie lepiej.

reklama
Do góry