reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Nam pediatra powiedziała, że powinno się przyjść ale jak nic nas niepokoić nie będzie to możemy nie przychodzić. A poza tym mało prawdopodobne, żebyśmy do niej nie zawitali aż do maja bo przecież sezon przeziębieniowy i Paula coś tam przynosi z przedszkola...

reklama
Aina - moja pediatra mówi, że D3 podaje się codziennie do końca 2 roku życia, a później już co roku w okresie jesienno - zimowym. Ja podaję codziennie jedną kapsułkę twist - off "D vitum".

Witamine D podaje w kapsulce caly czas..
Wizyta u lekarza u nas ma byc na pol roczku 6m-cy. Czyli juz niedlugo. Byc moze pojdziemy w przyszlym tygodniu.
Szczepienia - na razie mamy luz, bo szczepililsmy tylko 6w1 i rota.

Gratulacje dla wszystkich dzielnych pacjentow!!!

Mnie też nikt na bilans nie zapraszał, ale jak byłam pierwszy raz mamą to i owszem, bywałam na kontroli dość często. Teraz wszyscy ciągle mówią: a pani wie, pani zna, pani rozumie, pani doświadczona... a co ja mam kurcze bandankę na oku i nogę z drewna?

reklama
Do góry