reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Madzik nebulizacja działa bardzo dobrze :tak: I szybko. Paula pulmicort ma na nocne kaszle swoje. Ale antybiotyku współczuję. Bakterie dobre mam nadzieję zalecili do picia?

My szczepiliśmy właśnie hexą 6w1.

reklama
Tak, mamy probiotyk. Jutro idę do apteki antybiotyk odebrać, bo musieli mi z hurtowni sprowadzić, bo nie było takiej dawki na stanie. Pierwsza nebulizacja za nami. Płakał bidulek cały czas:( Mam nadzieję, że przywyknie niedługo, bo dwa razy dziennie takiego płaczu wysłuchiwać ciężko mi będzie, mimo, że wiem, że to dla jego dobra. Na szczęście szybko doszedł do siebie.

madzik jeśli moge podpowiedzieć i dob rze myśle ze nebulizator to to co inhalator ... u nas zaprzyjaźniliśmy sie z inhalacjami siadajać przed pc i puszczając In the Jungle, the mighty jungle... - YouTube i tak 3 x kawalek udalo sie nam spokojnie w miare wysiedzieć a nie bylo placzu tylko zabawa i zainteresowanie.
Trzymamy kciuki za chorutka &&&&

madzik, biedactwo małe i antybiotyk i inhalacje. My dawaliśmy nebulizator na bajkach, siedział spokojnie. Oby szybki i skutecznie działało. Szkoda, ze musiał być antybiotyk, ale czasem trzeba.
karolq, brawa dla małej.

MY DZIŚ SZCZEPIENIE. O, Majka wdusiła mi caps lock :-D

Dziewczyny zapomniałam zapytać. Czy u Was też tak jest,że jak maluchy skończą 9 miesięcy to na bilans macie przyjść??

reklama
Do góry