reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
Bea, uważaj na gentamycynę, bo mój Julek ją do oka miał i uczulenie dostał. Jak wróciłam z nim z powrotem do pediatry, to mówiła, że jestem którąś mamą z kolei, która przychodzi z taką reakcją na ten lek ostatnio. Także obserwuj Natalkę jak reaguje. Trzymam kciuki, żeby przeszło w końcu.

Byliśmy dziś u pediatry z tym kaszlem na kontroli. Osłuchowo jest nadal ok, ale flegma zalega, a młody niespecjalnie chce wykrztuszać. Lekarka próbowała już go zmuszać do kaszlu, ale się nie dał. Mamy oklepywać przez weekend, a w przyszłym tygodniu znowu do kontroli i albo antybiotyk albo nebulizator pójdzie w ruch, żeby rozrzedzić tą wydzielinę. Ciągle coś.

dzielna Emma:-)

jaipur a Ty a w sumie junior dziś jakie masz szczepienie? kule ja mam takiego nerwa z tym moim:wściekła/y:najpierw tak jak pisąłam lekarka chora, a w pt dzwonię i babka mowi, ze po nieobecości lekarki jest full chorych i żebym lepiej z dzieckiem nie przychodziła, dzwonię dzis i ta sama gadka, i pada mi, ze najlepiej w pt przyjśc bo cały tydz taki jest:wściekła/y:to ja jej, ze piatek wolny przeciez a mnie już lekarka obstawiła ostatnio na kontroli, ze mały jeszcze 3 raz szczepiony nie był więc wymusiłam, ze o 11.30 mam zadzwonic i powie mi czy troche się rozluźniło i czy moge przyjść. zanjac życie pewnie mi powie, ze lakarka już wychodzi:no: kule to co nie ma kiedy dziecku szczepienia zrobić?:confused::confused:

my juz po pneumokokach.Junior jak zwykle zen-ryknał tylko na wkłuciu, załapał się na cyca po szczepieniu to już całkiem był szczęśliwy,zaczepiał potem panią w rejestracji:-D Poza tym wszystko ok,zęby dwa:-D 9kg zen wagi:-D
spotkaliśmy nawet kolegę u lekarza, ten junior to ma kumpli wszędzie;-)

reklama
Do góry