reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
Bea, uważaj na gentamycynę, bo mój Julek ją do oka miał i uczulenie dostał. Jak wróciłam z nim z powrotem do pediatry, to mówiła, że jestem którąś mamą z kolei, która przychodzi z taką reakcją na ten lek ostatnio. Także obserwuj Natalkę jak reaguje. Trzymam kciuki, żeby przeszło w końcu.

Byliśmy dziś u pediatry z tym kaszlem na kontroli. Osłuchowo jest nadal ok, ale flegma zalega, a młody niespecjalnie chce wykrztuszać. Lekarka próbowała już go zmuszać do kaszlu, ale się nie dał. Mamy oklepywać przez weekend, a w przyszłym tygodniu znowu do kontroli i albo antybiotyk albo nebulizator pójdzie w ruch, żeby rozrzedzić tą wydzielinę. Ciągle coś.

dzielna Emma:-)

jaipur a Ty a w sumie junior dziś jakie masz szczepienie? kule ja mam takiego nerwa z tym moim:wściekła/y:najpierw tak jak pisąłam lekarka chora, a w pt dzwonię i babka mowi, ze po nieobecości lekarki jest full chorych i żebym lepiej z dzieckiem nie przychodziła, dzwonię dzis i ta sama gadka, i pada mi, ze najlepiej w pt przyjśc bo cały tydz taki jest:wściekła/y:to ja jej, ze piatek wolny przeciez a mnie już lekarka obstawiła ostatnio na kontroli, ze mały jeszcze 3 raz szczepiony nie był więc wymusiłam, ze o 11.30 mam zadzwonic i powie mi czy troche się rozluźniło i czy moge przyjść. zanjac życie pewnie mi powie, ze lakarka już wychodzi:no: kule to co nie ma kiedy dziecku szczepienia zrobić?:confused::confused:

my juz po pneumokokach.Junior jak zwykle zen-ryknał tylko na wkłuciu, załapał się na cyca po szczepieniu to już całkiem był szczęśliwy,zaczepiał potem panią w rejestracji:-D Poza tym wszystko ok,zęby dwa:-D 9kg zen wagi:-D
spotkaliśmy nawet kolegę u lekarza, ten junior to ma kumpli wszędzie;-)

reklama
Do góry