reklama
Bea, uważaj na gentamycynę, bo mój Julek ją do oka miał i uczulenie dostał. Jak wróciłam z nim z powrotem do pediatry, to mówiła, że jestem którąś mamą z kolei, która przychodzi z taką reakcją na ten lek ostatnio. Także obserwuj Natalkę jak reaguje. Trzymam kciuki, żeby przeszło w końcu.
Byliśmy dziś u pediatry z tym kaszlem na kontroli. Osłuchowo jest nadal ok, ale flegma zalega, a młody niespecjalnie chce wykrztuszać. Lekarka próbowała już go zmuszać do kaszlu, ale się nie dał. Mamy oklepywać przez weekend, a w przyszłym tygodniu znowu do kontroli i albo antybiotyk albo nebulizator pójdzie w ruch, żeby rozrzedzić tą wydzielinę. Ciągle coś.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
my już mieliśmyszczepienie na pół roczku
w 2 nóżki i rączkę :-)
mała oczywiście standardowo nie zapłakała :-)
w 2 nóżki i rączkę :-)
mała oczywiście standardowo nie zapłakała :-)
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
dzielna Emma:-)
jaipur a Ty a w sumie junior dziś jakie masz szczepienie? kule ja mam takiego nerwa z tym moimnajpierw tak jak pisąłam lekarka chora, a w pt dzwonię i babka mowi, ze po nieobecości lekarki jest full chorych i żebym lepiej z dzieckiem nie przychodziła, dzwonię dzis i ta sama gadka, i pada mi, ze najlepiej w pt przyjśc bo cały tydz taki jestto ja jej, ze piatek wolny przeciez a mnie już lekarka obstawiła ostatnio na kontroli, ze mały jeszcze 3 raz szczepiony nie był więc wymusiłam, ze o 11.30 mam zadzwonic i powie mi czy troche się rozluźniło i czy moge przyjść. zanjac życie pewnie mi powie, ze lakarka już wychodzi kule to co nie ma kiedy dziecku szczepienia zrobić?
jaipur a Ty a w sumie junior dziś jakie masz szczepienie? kule ja mam takiego nerwa z tym moimnajpierw tak jak pisąłam lekarka chora, a w pt dzwonię i babka mowi, ze po nieobecości lekarki jest full chorych i żebym lepiej z dzieckiem nie przychodziła, dzwonię dzis i ta sama gadka, i pada mi, ze najlepiej w pt przyjśc bo cały tydz taki jestto ja jej, ze piatek wolny przeciez a mnie już lekarka obstawiła ostatnio na kontroli, ze mały jeszcze 3 raz szczepiony nie był więc wymusiłam, ze o 11.30 mam zadzwonic i powie mi czy troche się rozluźniło i czy moge przyjść. zanjac życie pewnie mi powie, ze lakarka już wychodzi kule to co nie ma kiedy dziecku szczepienia zrobić?
my juz po pneumokokach.Junior jak zwykle zen-ryknał tylko na wkłuciu, załapał się na cyca po szczepieniu to już całkiem był szczęśliwy,zaczepiał potem panią w rejestracji Poza tym wszystko ok,zęby dwa 9kg zen wagi
spotkaliśmy nawet kolegę u lekarza, ten junior to ma kumpli wszędzie;-)
spotkaliśmy nawet kolegę u lekarza, ten junior to ma kumpli wszędzie;-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Dzielny Junior i Emma! Brawo :*
reklama