reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
lwiapaszczka ja tez za małego babla miałam zamrazanego naczyniaka ale ja mam po tym brzydka blizne:-( na szczescie z tyłu uda wiec jej nie widze;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mojemu małemu idą ząbki, jednego już widać, i cały czas było ok a ostatnio ma temperaturę, wczoraj 37,3, poszliśmy na spacer a wieczorem 38,2 ;o dałam mu paracetamol na noc i rano 37,47, czy z taką temperaturą można gdzieś wychodzić? czy siedzieć w domu? może się pogorszyć? to raczej nie choroba, nie kaszle i nie kicha, ale apetyt trochę słabszy, 3 dni wcześniej byliśmy u lekarza i był zdrowy więc sądzę że to ząbki ale sama nie wiem....
Bubbles
Fanka BB :)
Alex będzie dobrze z bioderkami, zobaczysz! :*
Chmurka to wygląda na ząbki, z taką temperatura nawet przy infekcji tutejsi lekarze każą wychodzić na spacery.
Chmurka to wygląda na ząbki, z taką temperatura nawet przy infekcji tutejsi lekarze każą wychodzić na spacery.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
młody podłapał kaszel od Szymka i nie wiem czy to już na lekarza się nadaję czy jak? może wiecie co można podać takiemu maluszkowi??? hmm co radzicie ?
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
dzięki kochane za otrzęsiny już dzwonie
edit:
miejsc teoretycznie już nie ma ale jest Nasza pani doktor więc powinna Nas przyjąć
edit:
miejsc teoretycznie już nie ma ale jest Nasza pani doktor więc powinna Nas przyjąć
Ostatnia edycja:
reklama