reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
lwiapaszczka ja tez za małego babla miałam zamrazanego naczyniaka ale ja mam po tym brzydka blizne:-( na szczescie z tyłu uda wiec jej nie widze;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mojemu małemu idą ząbki, jednego już widać, i cały czas było ok a ostatnio ma temperaturę, wczoraj 37,3, poszliśmy na spacer a wieczorem 38,2 ;o dałam mu paracetamol na noc i rano 37,47, czy z taką temperaturą można gdzieś wychodzić? czy siedzieć w domu? może się pogorszyć? to raczej nie choroba, nie kaszle i nie kicha, ale apetyt trochę słabszy, 3 dni wcześniej byliśmy u lekarza i był zdrowy więc sądzę że to ząbki ale sama nie wiem....

Alex będzie dobrze z bioderkami, zobaczysz! :*
Chmurka to wygląda na ząbki, z taką temperatura nawet przy infekcji tutejsi lekarze każą wychodzić na spacery.

młody podłapał kaszel od Szymka :no: i nie wiem czy to już na lekarza się nadaję czy jak? może wiecie co można podać takiemu maluszkowi??? hmm co radzicie ?

Futrzaczku może lepiej podejdź do lekarza niech osłucha i powie co możesz małemu dać. Lepiej dmuchać na zimne niż jakimś zapaleniem płuc to ma się zakończyć.

Futrzaku z maluszkiem zawsze do lekarza. Jeden dzień wystarczy, żeby doszło do zapalenia oskrzeli i dalej. A objawy zupełnie inne niż u dorosłych, za to konsekwencje poważniejsze.

dzięki kochane za otrzęsiny już dzwonie :tak:
edit:
miejsc teoretycznie już nie ma ale jest Nasza pani doktor więc powinna Nas przyjąć

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry