reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Mandrzejczuk współczuję**, przykro mi, ale miejmy nadzieję, że rehabilitacja przyniesie jak najszybciej efekty i z Oskarkiem będzie wszystko ok. A na to pieluchowanie się nie nastawiaj - może akurat z bioderkami będzie oki.
I tak trochę mnie zmartwiłaś tą główką bo moja też nie podnosi. To znaczy udało jej się cały raz, zdjęcie jest na avatarku i zaczęłam się cieszyć, ale od tygodnia nic a nic, widzę, że próbuje bo często ją kładę , żeby ćwiczyła, ale jej nie wychodzi, stęka, kwęka i się nie udaje. Chyba się przejdę do lekarza przecież nie zaszkodzi. Byłaś z tą główką u pediatry i pediatra Ci dał skierowanie na rehabilitację??

Aina buzia w podkówkę jest słodka, też ją uwielbiam:-), Jasiek ma śliczne niebieskie oczęta :tak:
Persefona super, że kanalik przetkany, wspaniałe wieści :tak:

reklama
Mandrzejczuk- kochana jestem z Tobą :* sami mamy problem z bioderkiem więc wiem jak się martwicie. ale będzie dobrze na pewno - najważniejsze że problem został zdiagnozowany i teraz można go wyeliminować! dacie radę na pewno przecież zawsze dawaliśmy prawda! pamiętaj że jesteśmy z Wami !

Mandrzejczuk trzymam kciuki zrby rehabilitacja przyniosla jak najszybciej efekty, wspolczuje Ci tych wszystkich przezyc, miejmy nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej...

Mandrzejczuk trzymam kciuki za rehabilitację.

Basiek jak masz jakieś wątpliwości to idź do lekarza,.

Mandrzejczuk, przykro mi, ale trzymam kciuki żeby wszystko szybko było dobrze. Na szczęście u takich maluchów im wcześniej problem jest zdiagnozowany, tym szybciej rehabilitacja przynosi efekty. A pieluchowaniem wcale się nie martw, to naprawdę nic strasznego. Głowa do góry, musi być dobrze!:)

Basiekk tak bylismy na szcepieniu i przy badaniu lekarz kazal isc na rehabilitacje, bo juz wpsominalam wczesniej na Bb ze martwi mnie te jego niepodnoszenie glowki, ale nawet znajomi mowili zeby sie tym nie przejmowac, bo jeszcze ma czas...moj nawet ani razu nie podniosl glowki tak jak twoja niunka ;( dupka i nogi tak mu chodza, ze potrafi z maty zlesc ale ta glowka nic a nic mu nie idzie...

Futrzaczek, Karolka85, Jolek27 dziekuje kochane za dobre slowa, ale co fakt to fakt u nas ciagle to "cos" :-( kurde taka bylam pelna nadziei i radosci w ciazy, wszystkim sie madrzylam, ze damy rade ze to przeciez nic takiego trudnego wychowywac dziecko...mnie to czasem przerasta...na dodatek od 4 dni ciagle mlody beczy w ciagu dnia i wieczorami to nie kolki cos innego...juz mi rece opadaja...

Mandrzejczuk- a może małemu się nudzi i płaczem zwraca na siebie uwagę bo mój tak właśnie robi jak się nudzi już to płacze wtedy go biorę noszę gadam głaszczę tulę i za jakiś czas znajduje mu nowe miejsce gdzie czy rzeczy które by mogły go zaciekawić

Dziękuję Mandrzejczuk za informację. Przejdę się do pediatry nie zaszkodzi.
A Ty nie smuć się kochana, Oskarek wyczuwa Twój smutek. Będzie dobrze. Pamiętaj, że po tych przeżyciach na bank przyjdą same dobre.

reklama
mandrzejczuk współczuje kochana :*
mam nadzieję że niedługo wyjdzie u Ciebie słoneczko i bedzie wszystko dobrze i nie bedziesz musiała się o nic martwić :*

Do góry