reklama
basiekkk
Fanka BB :)
A my byliśmy dzisiaj u okulisty z tym oczkiem. Na szczęście kanalik jest drożny okulistka masowała, ale nic nie wyszło tej ropki. Dała kropelki tak do zapuszczania dosłownie na 5 dni o nazwie Tobrex i kazała się nie martwić bo wszystko jest ok.
Alex2712
wczoraj byliśmy na ug bioderek i niestety ale mam nakaz pieluszkowania i mamy przyjść sie pokazać za miesiąc, bo bioderka sa w dolnej granicy sredniej krajowej i szybciej sie zuzyją, dlatego mamy pieluszkować i kłaśc na brzusku jak najwięcej. Boże takie upały a jeszce ta nieszczęsna pielucha miedzy nogami.
Alex, uwierz mi, maluch z pieluchą w nocy naprawdę sobie poradzi. My zakładamy codziennie od połowy czerwca i wolę, żeby małemu było za ciepło niż mam sobie potem w brodę pluć, że nie zrobiłam czegoś dla jego dobra. A z tego co nam mówili na drugim usg przyniosło to efekty, bo o leżeniu na brzuchu to mogę tylko pomarzyć. Poza tym, tak jak Jolek mówi, teraz już nocą nie ma upałów. Trzymam kciukasy, żeby szybko się poprawiło. Głowa do góry
lwiapaszczka
Będzie lepiej na następnym usg. My byliśmy dzisiaj na kontroli i wszystko już jest dobrze. Pieluchowanie pomogło, teraz już nie musimy :-)
ok. My już po wizycie. Pielęgniarka sprawdziła jak młody się ogólnie rozwija no i wywiad zrobiła ogólny dotyczący dziecka. Chciała mi zabrać Igora, bo tak fajnego kontaktowego dziecka dawno nie widziała. Stwierdziła również że jak na cztery miesiące Iguś jest bardzo dobrze rozwinięty i bardzo silny. Synuś bardzo ładnie leżał na brzuszku i główkę trzymał ( a przecież nie lubi leżeć na brzuchu) i zaczął kombinować żeby się na plecy przekręcić. Gadał do niej śmiał się i przy tym energicznie machał rączkami i nogami. Nie musiałam nic mówić sam wiedział jak się ma zachować kochany malec
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
alex myslę że nie będzie małemu za ciepło w pieluszce a wyjdzie mu to na zdrowie..
trzymam kciuki &&&&
trzymam kciuki &&&&