reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Kochane moje robaczki, zdrowka jak najwiecej i niech Was szybko wypuszcza.
To mi wyglada tez na krup. Czy kaszel nie jest jak szczekanie psa? Po tym sie rozpoznaje krup oraz na zdjeciu Rtg tchawica jest rozpulchniona, a przesmyk waski, co powoduje trudnosci w oddychaniu. Filciu dostawal wtedy sterydy do wypicia i pomagalo.
Buziaki Kochana i mam nadzieje, ze macie tam znosne warunki w tym szpitalu.

reklama
reklama
Już jesteśmy w domku od wczoraj. Na oskrzela nie poszło na szczęście. Bubbles Kuba też dostawał sterydy ale w kroplówce. Kaszel już ze szczekającego zrobił się mokry. Mały jeszcze ma stan podgorączkowy i całkowity brak apetytu. Dziś np. jeszcze nic nie zjadl, tylko pije...:-( Szpital znosił dość ciężko, ciągle kazał się nosić na rękach i pokazywał paluszkiem na winde i mówił "tam". Biedaczek chciał czmychnąć ze szpitala. Na szczęście szybko nas puścili...

Do góry