reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
Ypra dobrze, ze juz po meczarniach Krzysiowych , i ze jednak tej ospy razem nie robiliscie, bo pewnie dopiero byloby fatalnie po.. jak u nas wtedy..

Byliśmy dziś z Igim u dermatologa. Pisałam kiedyś że zrobiły mu się na skórze takie placuszki z krostkami jak gęsia skóra. Fakt faktem praktycznie mu to zeszło,już nie jest to chropowate ale gdzieniegdzie jeszcze te krostki widać(bardziej już plamki). Pani dermatolog stwierdziła,że ona nie widzi nic, żadnych zmian i niepotrzebnie przyszłam. Mam natłuszczać młodemu skórę. Jak poprosiłam żeby mi wypisała krem natłuszczający, bo mieliśmy wypisany przez pediatrę a już nam się skończył to powiedziała,żeby nam ponownie pediatra wypisała:szok: Kazała się zaopatrzyć w emolium , balneum lub coś z tego rodzaju kosmetyków i w tym młodego kąpać i smarować. Wkur&%^$%$%#$na wyszłam z tego gabinetu. Chyba poszukamy innego dermatologa. Najgorsze,że tu na wizytę ponad miesiąc czekałam.

Jutro do dentysty pomykamy, ciekawe jak tam nam pójdzie:confused:

Jolek ja też co jakiś czas dostaję takie placuszki szczególnie zimą jak skóra się bardziej wysusza. Nie masz czym się martwić. U mnie to trwa od lat pojawia się i znika. Taka delikatna skóra i nic nie poradzisz. smaruj normalnym balsamem polecam nivea.

Styna nivea nie kupię bo pierwszy raz właśnie Igor tych placków dostał po żelu do mycia NIVEA więc na tą markę na pewno się nie skuszę. Ale dzięki za odpowiedź, będę spokojniejsza.

reklama
Jola, ale nivea od nivei się rózni:tak:
Mikołaja niebieskie uczulały,a białe nie...

teraz używamy białych na przemian z oilatumem

Do góry