Ojej Żelka to niedobrze.Mam nadzieję,że powtórny wynik EEG będzie lepszy. Nie obwiniaj się!!!!!!!! Nie jesteśmy w stanie uchronić dziecko przed każdym upadkiem! Trzymam kciuki żeby padaczka się nie potwierdziła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
mojeszczescia
Fanka BB :)
Wynik następny może być lepszy, nie win siebie przecież przez upadek to nie mogło sie stac tak mi sie wydaje - będzie dobrze
Żelka:---( myślałam o Was właśnie czy się wyjaśniło:-(
Ale jeśli jest to padaczka nabyta teraz nie wrodzona można ją wyleczyć tak? Może się nie potwierdzi?
Na pocieszenie powiem Ci że mam dwie znajome które chorują na padaczkę obie są mężatkami jedna ma dwie zdrowe córki jest super laską.
Nie doszukuj się winy u siebie kochana nie tędy droga najważniejsze to to, aby prawidłowo zdjagnozować i rozpocząć leczenie. Leki może i faktycznie są nie fajnie działające ale Tymonek ma wspaniałych mądrych rodziców, którzy gotowi będą poświęcić swój czas włożą mnustwo pracy i zaangażowania i wszystko co trzebabędzie aby mały rozwijał się tak jak jego rówieśnicy
Tulę Cię mocno wiem że jest Ci ciężko:-(
Ucałuj Ancymonka ode mnie:*****
Ale jeśli jest to padaczka nabyta teraz nie wrodzona można ją wyleczyć tak? Może się nie potwierdzi?
Na pocieszenie powiem Ci że mam dwie znajome które chorują na padaczkę obie są mężatkami jedna ma dwie zdrowe córki jest super laską.
Nie doszukuj się winy u siebie kochana nie tędy droga najważniejsze to to, aby prawidłowo zdjagnozować i rozpocząć leczenie. Leki może i faktycznie są nie fajnie działające ale Tymonek ma wspaniałych mądrych rodziców, którzy gotowi będą poświęcić swój czas włożą mnustwo pracy i zaangażowania i wszystko co trzebabędzie aby mały rozwijał się tak jak jego rówieśnicy
Tulę Cię mocno wiem że jest Ci ciężko:-(
Ucałuj Ancymonka ode mnie:*****
Żelka kurcze nie wiem co mam ci powiedzieć jedno co wiem na pewno to to nie jest twoja wina. Na pocieszenie znam dziewczynę która jako dziecko miała bardzo silną padaczkę była już nastolatką jak udało się ją wyleczyć i teraz jest szczęśliwą mamą 2 letniej córeczki. Wiec to paskudztwo przy wczesnej diagnozie idzie wyleczyć, i brawo dla ciebie że nie zignorowałaś tików Tymka. Przecież nie jeden by zignorował uznał że dziecko wyrośnie, a to oznacza że jesteś bardzo dobrą mamą. Jeżeli mogę zapytać na czym ten tik polega ponieważ gdzieś mi to umknęło.
karolq8
Zelka 3mam kciuki za dalsze badania, Tak jak mowi Styna jestes dobra mama bo zauwazylas ten tik i poszlas z tym do lekarza nie jeden rodzic powiedzialby ze to tak ma byc teraz
P
paulina007
Gość
o kurczę żelka ( nie poddawaj się, i niech cię nie opuszcza nadzieja. bo jeszcze wszystko może być dobrze.
Żelka, strasznie mi przykro:-( Mam jednak cały czas nadzieję, że diagnoza się nie potwierdzi. I zgadzam się ze Styną, to na pewno nie jest Twoja wina. Nie wiem jak mocno Tymcio musiałby upaść, żeby ten upadek miał takie konsekwencje. Wydaje mi się to niemożliwe.
Powiem Ci jeszcze, że kiedyś jak byłam opiekunem na koloniach to miałam w swojej grupie chłopca, który chorował na padaczkę. Naprawdę był zupełnie jak inne dzieci. Obciążeniem było dla niego tylko to, że musiał pamiętać o przyjmowaniu leków. Także nie zamartwiaj się na zapas, nawet jeśli się potwierdzi, to przy właściwym leczeniu wszystko będzie ok. Tulam Cię najmocniej na świecie i całuję mojego Tymka kochanego.
Powiem Ci jeszcze, że kiedyś jak byłam opiekunem na koloniach to miałam w swojej grupie chłopca, który chorował na padaczkę. Naprawdę był zupełnie jak inne dzieci. Obciążeniem było dla niego tylko to, że musiał pamiętać o przyjmowaniu leków. Także nie zamartwiaj się na zapas, nawet jeśli się potwierdzi, to przy właściwym leczeniu wszystko będzie ok. Tulam Cię najmocniej na świecie i całuję mojego Tymka kochanego.
Żelka
Dziękuje za ciepłe słowa, ja wiem że z padaczką da się żyć, wielu wielkich ludzi na nią cierpiało. No ale same wiecie jak to jest, zawsze kołata się pytanie dlaczego?.
Stynka co do tych tików to pomyśle jak i wrzuce jakoś filmik, ten co pokazuje doktorkom. Bo to cięzko opisać.
eeg mamy za tydzień o 16tej, a na usg może nam się uda wkręcić jeszcze w tym tygodniu, więc może coś będzie wiadomo.
Stynka co do tych tików to pomyśle jak i wrzuce jakoś filmik, ten co pokazuje doktorkom. Bo to cięzko opisać.
eeg mamy za tydzień o 16tej, a na usg może nam się uda wkręcić jeszcze w tym tygodniu, więc może coś będzie wiadomo.
reklama
basiekkk
Żelka kochana bardzo mi przykro:-(. Ja cały czas mam nadzieję i trzymam mocno kciuki, że to jednak nie padaczka.
Nie obwiniaj się kochana, jestem na 100% przekonana, że to nie Twoja wina. Trzymam mocno kciuki za eeg i usg.
Tymka całuję mocno, a Ciebie ściskam.
Nie obwiniaj się kochana, jestem na 100% przekonana, że to nie Twoja wina. Trzymam mocno kciuki za eeg i usg.
Tymka całuję mocno, a Ciebie ściskam.