reklama
basiekkk
Fanka BB :)
Dziękuję kochane. Udało nam się dostać do kliniki okulistycznej. Akurat dzisiaj trafiliśmy na dzień kiedy dzieciakom sonduje się kanaliki łzowe. Okulista po obejrzeniu oczka chciał nam jeszcze dzisiaj taki zabieg wykonać :-(. Opisałam co do tej pory stosowaliśmy, i że nic nie przyniosło efektu. Wystraszyłam się strasznie tego zabiegu:-( i zapytałam czy nie dało by się jakoś jego uniknąć. Szkoda mi było Kluska mojego, ponoć to bardzo nie przyjemny dla malucha zabieg. Okulista widząc przerażenie w moich oczach zaproponowała jeszcze masowanie + kropelki. Masujemy więc. Jeżeli w ciągu dwóch tygodni masaże nie pomogą, czeka nas zabieg:-(.
Maja cieszę się z Polinkowych kupali
Madzik super, że z Juleczkiem lepiej, mam nadzieję, że pupcia szybko się wyleczy
Agacio i wszystko jasne.
Maja cieszę się z Polinkowych kupali
Madzik super, że z Juleczkiem lepiej, mam nadzieję, że pupcia szybko się wyleczy
Agacio i wszystko jasne.
basiekkk
Fanka BB :)
Oby Wasze kciuki pomogły...
Bra kochana - nie wiadomo od czego to, z tego co widziałam dzisiaj w poczekalni to dużo dzieci cierpi na tą przypadłość.
Martynce oczka ropiały w zasadzie od urodzenia, jak tylko udało się kropelkami i przemywaniami wyleczyć, kilka dni był spokój i znów wracało. Jedno oczko wyleczyło się całkowicie, a jedno zostało, a dzisiaj było już do tego stopnia, że nie dość, że ta ropa to jeszcze oczątko spuchnięte delikatnie i czerwone. Malutka po drzemce w ogóle nie mogła go otworzyć. Bidulka moja kochana
Bra kochana - nie wiadomo od czego to, z tego co widziałam dzisiaj w poczekalni to dużo dzieci cierpi na tą przypadłość.
Martynce oczka ropiały w zasadzie od urodzenia, jak tylko udało się kropelkami i przemywaniami wyleczyć, kilka dni był spokój i znów wracało. Jedno oczko wyleczyło się całkowicie, a jedno zostało, a dzisiaj było już do tego stopnia, że nie dość, że ta ropa to jeszcze oczątko spuchnięte delikatnie i czerwone. Malutka po drzemce w ogóle nie mogła go otworzyć. Bidulka moja kochana
reklama