reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
Dziękuję kochane. Udało nam się dostać do kliniki okulistycznej. Akurat dzisiaj trafiliśmy na dzień kiedy dzieciakom sonduje się kanaliki łzowe. Okulista po obejrzeniu oczka chciał nam jeszcze dzisiaj taki zabieg wykonać :-(. Opisałam co do tej pory stosowaliśmy, i że nic nie przyniosło efektu. Wystraszyłam się strasznie tego zabiegu:-( i zapytałam czy nie dało by się jakoś jego uniknąć. Szkoda mi było Kluska mojego, ponoć to bardzo nie przyjemny dla malucha zabieg. Okulista widząc przerażenie w moich oczach zaproponowała jeszcze masowanie + kropelki. Masujemy więc. Jeżeli w ciągu dwóch tygodni masaże nie pomogą, czeka nas zabieg:-(.

Maja cieszę się z Polinkowych kupali:tak:
Madzik super, że z Juleczkiem lepiej, mam nadzieję, że pupcia szybko się wyleczy
Agacio i wszystko jasne.

Basiekkk trzymam kciukasy,żeby kropelki i masaże pomogły i zabieg nie był konieczny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jejku basiekkk oby te masaże pomogły!!!!!! trzymam kciuki kochane !!!!!!!!!!!!!!!! a powiedział od czego tak sie stało? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oby Wasze kciuki pomogły...
Bra kochana - nie wiadomo od czego to, z tego co widziałam dzisiaj w poczekalni to dużo dzieci cierpi na tą przypadłość.
Martynce oczka ropiały w zasadzie od urodzenia, jak tylko udało się kropelkami i przemywaniami wyleczyć, kilka dni był spokój i znów wracało. Jedno oczko wyleczyło się całkowicie, a jedno zostało, a dzisiaj było już do tego stopnia, że nie dość, że ta ropa to jeszcze oczątko spuchnięte delikatnie i czerwone. Malutka po drzemce w ogóle nie mogła go otworzyć. Bidulka moja kochana

reklama
Do góry