reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Madzik współczuję kochana. Biedny Lulek. Trzymam mocno kciuki, żeby ustabilizowało się z tymi kupami.
Agacia - jak Franuś?
U nas znów oko ropieje:dry:, Już trzecie kropelki z rzędu z antybiotykiem. Gdy zapuszczamy kropelki jest ok, jak tylko skończymy ropa u obrzęk znów powraca:-(. Malutka miała dzisiaj rano okropne oczko, sklejone, czerwone i spuchnięte, ciężko było jej przemyć bo ją bolało.
Zapisałam ja jutro do okulisty, wezmę wolne i pojadę z nią. Zobaczymy. Mam tylko nadzieję, że nie trzeba będzie przepychać kanalika.

reklama
Madzia kurcze mam nadzieję że przejdzie biedny Juluś się wymęczy:-(
Basiek znowu:no: ciekawa jestem co oulista na to? buziaki dla Marti:***

U nas jest dobrze dzięki Bogu gorączki nie ma już w nocy ustąpiła, ale tak zębów nie widzę wysypki też nie ma:confused: no i apetyt Franka do dooopy nic nie chce jeść:no:

agacio może Franulek jakąś infekcję przeszedł, organizm sobie poradził. ważne aby apetyt wrócił. będzie dobrze.

Kochane maluszki duzo zdrowka!!! Chlopaki nie martwic mam! :tak:
Chyba jakies wirusowki sie przypaletaly do Franka i Julka...

Basienko
znowu to oczko?? Niech okulista postawi w koncu jakas diagnoze! Przeciez byliscie juz kiedys u okulisty.
Zasran....... lekarze. Dzieci sie mecza od miesiecy, ciagle te same dolegliwosci i pomoc znikoma widze.... buuuuuuuuuuuuuuuuuu..:wściekła/y:

basiekk ja pierdziut współczuje problemów z oczkiem. u nas- odpukać- pomaga codziennie przemywanie , nawet gdy zaczynaja ropieć, wystarczy przemyc i przechodzi. ale u Was to juz któryś raz z rzędu, a wiem jakie to męczące. Lenka nie chciała sobie dawać przemywać, a jak widziala zdbliżające sie kropelki to płacz na całego. oby u was szybko przeszło i lekarz powiedział i poradził sensownie.

agacio super, że jest wysypka, więc choroba przechodzi. napewno szybciutko wróci tez apetyt. nie przejmuj sie gawiazdko, napewno nadrobi zaległości! moja tez nie jadła w trakcie choroby, a jak zaczęła to zjada do dzis kaszkę z 5 miarek ;)))

madzik jejki myslałam, że może cos lepiej :( oby mu przeszło jak najprędzej, myślałam, że u takich maluszków poda się więcej probiotyku i po sprawie. a to co... eh kochana zgadza sie dla matki choroba dziecka to najgorsze co może być. serduszko boli juz przy katarku.

duzo zdrówka maleństwa! a mamusiom dużo siłek!!!

Madzik i jak dzionek zleciał?? Mam nadzieję,że już kupsztale nie męczą Julcia.

Agacio
cieszę się że gorączka ustąpiła i że to tylko ta nieszczęsna trzydniówka!

Basiek biedna Marti.Mam nadzieję,że okulista jutro coś zaradzi na to ropiejące oczko!

reklama
Do góry