reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
zelka wybacz , już poprawiłam...
malutki jest słodki :-)
malutki jest słodki :-)
lepidoptera
Fanka BB :)
Żelka - super, że Twoje przypuszczenia się nie potwierdziły!
Żelka
basiek wbrew moim obawom, usnął bardzo szybko - dostał cycusia 5 min i kaput, Tymko w pierzynkowie tyle, że niespokojnie spał i szybko się wybudził.
Dostałam dziś mnóstwo skierowań, okulista, neurolog, cała morfologia krwi + elektrolity. Krew musi być pobierana z żyły. U noworodków pobiera się krew z główki, a teraz to jak? Macie jakieś doświadczenia z tym związane?
Dostałam dziś mnóstwo skierowań, okulista, neurolog, cała morfologia krwi + elektrolity. Krew musi być pobierana z żyły. U noworodków pobiera się krew z główki, a teraz to jak? Macie jakieś doświadczenia z tym związane?
karolq8
Zelka u nas z zylu bylo jak nam
reklama
Bubbles
Zelka Kochana, poczytalam wlasnie o Waszych badaniach i trzymam mocno kciuki za Was!
Tymciu slodki spioszek
A krew tutaj jak nie moga wziac Filciowi z cewnika centralnego to biora z wierzchu dloni, a godzine wczesniej klada na dlonie i na zgiecia w lokciach taki znieczulajacy kremik.
Trzymaj sie Kochana!
Tymciu slodki spioszek
A krew tutaj jak nie moga wziac Filciowi z cewnika centralnego to biora z wierzchu dloni, a godzine wczesniej klada na dlonie i na zgiecia w lokciach taki znieczulajacy kremik.
Trzymaj sie Kochana!