reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Żelka bardzo sie ciesze, że nie jest to padaczka. nic sie nie martw na pewno to nic poważnego. Skonsultujesz to z lekarzem i zobaczycie co i jak. trzymajcie sie.

reklama
Dzięki dziewczyny, bardzo miłe to jest wszystko co piszecie ... mój rozum mówi mi to samo ... jednak serce nie pozwala do końca wyluzować.
Załączam fotki po "przebudzeniu" z eeg :-p:-p
2012-02-08 16.58.42.jpg2012-02-08 16.59.01.jpg pod tymi gazikami miał diody (na całej główce) przyklejone na taki jakiś specjalny klej - gumę. Naszczęście łatwo się zmyło :tak::-D

Żelka, myślę że gdy by coś było nie tak, to jakieś leczenie jednak byłoby wprowadzone, bo wiadomo, że jednak im wcześniej tym lepiej. Na pewno taki plus z tego badania, że padaczka wykluczona (a nie mówiłam?;-)).
Konsultujcie się jeszcze z lekarzami, poróbcie wszystkie badana i na pewno sprawa się wyjaśni.
A Tymcio wyglądał jak zwykle przesłodko:-D

Żelka jaki słodziuszek:-D Franek podobnie wygląda po przebudzeniu na czworakach zaspany tylko rozczochrany nie jest bo włosów brak:-D:-D:-D

reklama
Żelka tak bardzo się cieszę:tak:. Najważniejsze, że to nie padaczka. A Tymek wygląda cudaśnie, przesłodko. Trudno było go uśpić??
p.s. mamy takiego samego moniuszkę i smycz:tak:

Do góry