reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Żelka, mówię Ci, zobaczysz, że to nie padaczka! Na bank! Może faktycznie jakiś niedobór magnezu czy coś. Bynajmniej trzymam kciukasy i informuj na bieżąco co się w sprawie dzieje.

reklama
Dokładnie Żelka , to na pewno nie padaczka, ale sprawdzić trzeba, kciuki mam mocno zaciśnięte za eeg, oraz za to, żeby udało się Tymkowi zasnąć bez problemu. Czekamy na wieści.

Żelka ja też padaczki nie biorę pod uwagę. To napewno jakieś braki. Trzymam kciuki za badanie i dzięki, że opisałaś o tym wzdryganiu.

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa, ja też żadnych okropności nie biorę pod uwagę.
Udało mi się dziś umówić eeg na 16 - więc akcja męczenie Tymka się rozpoczęła - mam tylko nadzieję że dotrwa do badania przytomny.
Dostaniemy dziś opis odrazu, więc będzie wiadomo co i jak.

reklama
Do góry