mandrzejczuk
Fanka BB :)
salsera u mnie jest to samo! Dodatkowy objaw u nas to nie tlyko sucha skorka miedzy oczkami ale wyspka na policzkach i ostra ciemieniucha! Ja jestem w szoku w ilu produktach jest bialko wczoraj pojechalam na zakupy to np. Pasztet bialostocki moge ale podlaskiego juz nie, bo jest w nim serwatka,ani kajzerki,ani bialego pieczywa,zero smietany,miesia wolowego i wieprzowego, zero parowek ale upolowalam w biedronce mleko sojowe zwykle i waniliowe i niebo w gebie, ale jak chcialam kupic zwykle platki kukurydziane to niestety wszystkie odpadaja, bo tez jest w nich bialko. Ogolnie dieta-masakra!!!
Salsera jesi nie dostaas od lekarza zadnego leku to kup sobie lycopodium to lek dla nas zeby te mleczko bylo lepsze...no i jak sztuczne mleczko to niestey musze wypiepszyc bebiko uzyte tlyko 3 razy i kupic bebilon pepti...
AAA i jeszcze kupilam sobie wafle ryzowe, bo juz nie mam pojecia co moge jesc, a czego nie...
Salsera jesi nie dostaas od lekarza zadnego leku to kup sobie lycopodium to lek dla nas zeby te mleczko bylo lepsze...no i jak sztuczne mleczko to niestey musze wypiepszyc bebiko uzyte tlyko 3 razy i kupic bebilon pepti...
AAA i jeszcze kupilam sobie wafle ryzowe, bo juz nie mam pojecia co moge jesc, a czego nie...