reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Żelka- kochana jestem zdania jak dziewczyny nie nakręcaj się czytając w necie , pójdziecie do lekarza i wszystko się wyjaśni i na pewno wszystko będzie dobrze :*
Agnieszka- też myślę że sól fizjologiczna będzie lepsza
Gag- mam nadzieję że synio lepiej się już czuję :*

reklama
agnieszka ja za rada dziewuszek nie przemywam herbatą, po rumianek nigdy nie sięgałam, a solą fizjologiczną . pamiętaj, że osobny wacik do każdego oczka, żeby nie przenosić bakterii. przemywaj często, od zewnątrz do wewnątrz, możesz tez w ten sposób lekko uciskac oczka robiąc "masaż" aby ropka ładnie schodziła.

ja tez przemywam solą fizjologiczną :tak:
Dzięki dziewczyny za wsparcie, umowilam sie juz z neurolozką na wtorek - faktycznie w zachowaniu Tymka jest kilka niepokojących objawow, ale niech fachowiec to oceni. Nie czytam juz wujka google i swych madrych ksiag, bo zaraz cuda jeszcze nowe wynajde u mlodego, a nie ma sie co nakrecac :tak:

Żelka Słońce , nie martw się na bank to nic poważnego, super, że umówiłaś się na wtorek do lekarza. Koniecznie opisz nam tu po wizycie. Martyś też bardzo często ma takie zawiechy jak się gdzieś zapatrzy:tak:.
Agnieszka ja przemywam tylko solą fizjologiczną
Gag biedny Stasiek, mam nadzieję, że już lepiej maluszkowi?

Żelka trzymam kciuki żeby to nic groźnego było i czekam z niecierpliwością do wtorku. Buziam

Aga super,że u Igorka już ok.

Gag biedny Stasiu. Cmoki wysyłam dla niego:*

reklama
Do góry