reklama
gag
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny, Stasiu śpi - to znaczy chyba próbuje, bo pewnie przez ból ciężko mu zasnąći co chwilę się wybudza.Dziś prawie cały czas nosiłam go na rękach - tak mu było najlepiej - jak go odłożyłam to łóżeczka lub fotelika to od razu ryk. Zresztą tego ryku to było dziś dużo....bidulek mój kochany.....niech ten antybiotyk w końcu zacznie działać
hope - dzięki.pamiętam jak boli zainfekowane ucho, dlatego mimo tego, że lekarka nic mi nie mówiła o podawaniu środków przeciwbólowych, podaję nurofen co 6 godzin. Z drugiej strony cały czas ma gorączkę, więc nurofenem ją wciąż zbijam.
Choć wydaje mi się,że teraz już nie ma gorącej główki - może antybiotyk już działa
bra - dzięki, podłożę mu klin pod materac, rzeczywiście zauważyłam,ze jak leży na płasko, np. przy przewijaniu to strasznie marudzi, marudzi tez przy jedzeniu - pewnie jest tak jak napisałaś, że go boli przy przełykaniu, ale apetyt ma, zjada tylko troszkę mniej niż dotychczas.Do cycusia przystawiam go często w nocy, żeby się napił przy tej gorączce, bo z butelki nie chce pić ani wody ani herbatki
agacio-dzięki za energię :-)oj przyda się ;-)
agnieszko - chciałam napisać, zebyś przemywała solą fizjologiczną, ale widzę , ze na szczęście już po problemie
żelka - dobrze, że się zapisaliście tak szybko do lekarza, czekamy na wieści. Tak jak dziewczyny myślę,że to nic poważnego, ale oczywiście lepiej mieć potwierdzenie od specjalisty.
hope - dzięki.pamiętam jak boli zainfekowane ucho, dlatego mimo tego, że lekarka nic mi nie mówiła o podawaniu środków przeciwbólowych, podaję nurofen co 6 godzin. Z drugiej strony cały czas ma gorączkę, więc nurofenem ją wciąż zbijam.
Choć wydaje mi się,że teraz już nie ma gorącej główki - może antybiotyk już działa
bra - dzięki, podłożę mu klin pod materac, rzeczywiście zauważyłam,ze jak leży na płasko, np. przy przewijaniu to strasznie marudzi, marudzi tez przy jedzeniu - pewnie jest tak jak napisałaś, że go boli przy przełykaniu, ale apetyt ma, zjada tylko troszkę mniej niż dotychczas.Do cycusia przystawiam go często w nocy, żeby się napił przy tej gorączce, bo z butelki nie chce pić ani wody ani herbatki
agacio-dzięki za energię :-)oj przyda się ;-)
agnieszko - chciałam napisać, zebyś przemywała solą fizjologiczną, ale widzę , ze na szczęście już po problemie
żelka - dobrze, że się zapisaliście tak szybko do lekarza, czekamy na wieści. Tak jak dziewczyny myślę,że to nic poważnego, ale oczywiście lepiej mieć potwierdzenie od specjalisty.
Żelka
Gag cycusiaj jak najwięcej - ponoć pierś i składniki mleka to najlepszy środek przeciwbólowy dla maluszka. Dobrze, że już temperatura się obniżyła, może to znak, że nurofen i antybiotyk zaczynają działać. Buziaczki dla Stasieńka.
Ostatnia edycja:
Matusia
gag, zdrówka dla Stasiulka. niech szybko wraca do zdrowia, a dla Ciebie siły.
Żelka, nie ma się co nakręcać, dobrze gadasz. I w żadnym wypadku się nie obwiniaj. Niecierpliwie czekam na wtorek, mam nadzieję, że po wizycie będziesz spokojniejsza i wszystko się wyjaśni.
Gag, zdrówka dla Stasia!
Gag, zdrówka dla Stasia!
Matusia
Dziewczęta, a jakie podajecie dzieciom witaminki codziennie?
reklama