reklama
Hope
podwójna mama :-)
Kamcia a jakie mleko pije twoja seniorka? Modyfikowane? Z tego co widzę pije dużo mleka, jeśli dostaje też jogurty, twarożki czy kaszki oprócz mleka a na kanapki ser żółty to prawdopodobnie dostaje za dużo białka. Warzywa i owoce działają rozluźniająco, tylko marchewka i jagody mogą mieć odwrotny skutek, dlatego stosuje się je przy biegunkach.
Bra może być też antybiotyk źle dobrany. Takie infekcje czasem trudno się goją, trzeba zachować najwyższą higienę przy oczkach, przemywać od kącika do noska a jeśli dziecko ma tendencję do alergii i jest wrażliwe to latami wracają
Bra może być też antybiotyk źle dobrany. Takie infekcje czasem trudno się goją, trzeba zachować najwyższą higienę przy oczkach, przemywać od kącika do noska a jeśli dziecko ma tendencję do alergii i jest wrażliwe to latami wracają
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Bra- też mam problem z oczkami Filipa w sumie do dziś był z jednym problem a dziś obudził się i dwa zaropiałe ... nie wiem kurcze co to? jutro idę na kontrolę z Szymkiem to i Filipa od razu pokaże . a jakie dawałaś małej kropelki ? bo ja mam Chibroxin takie mi przepisały na pogotowiu jak byłam .
Bra to chyba za późno na alergię. Jakby była uczulona to wcześniej by to wyszło.
Ja z innej beczki. Młodemu zrobiła się końcówka siusiaka czerwona, stawiam że podczas przewijania musiał dotknąć brudną łapką i się zapalenie zrobiło. Posmarowałam mu ,maścią z antybiotykiem,ale jeśli do jutra poprawy nie będzie to czeka nas wizyta u lekarza.
Ja z innej beczki. Młodemu zrobiła się końcówka siusiaka czerwona, stawiam że podczas przewijania musiał dotknąć brudną łapką i się zapalenie zrobiło. Posmarowałam mu ,maścią z antybiotykiem,ale jeśli do jutra poprawy nie będzie to czeka nas wizyta u lekarza.
bra00721
Fanka BB :)
dzięki kochane, sól fizjologiczna jest w domu więc zastąpię nią herbatę.
futrzaczku u nas to były kropelki z antybiotykiem tobrex
współczuje problemów z siusiaczkami, szczególnie, że z tego co czytam to co lekarz to opinia w pielegnacji.
futrzaczku u nas to były kropelki z antybiotykiem tobrex
współczuje problemów z siusiaczkami, szczególnie, że z tego co czytam to co lekarz to opinia w pielegnacji.
bra, jolek ale macie dziewczyny przeboje, biedne maluszki, buziaki dla nich
a to zapalenie na siusiaczku to groźne? ktoś sie z tym spotkał?
Nawet nie pomyślałam,że małemu może coś sie zrobić na siusiaczku, wprawdzie nie interesuje się nim kompletnie, ale ja go za każdym razem jak zrobi kupsztala myję w bidecie, lub w zlewie (jak na wizycie gdzieś jesteśmy).Specjalnie się nie cackam, ale teraz się zastanowiłam, może przenoszę mu bakterie, chociaż myję go w tył nie w przód,ale jednak tarmoszę trochę siusiaka, bo zasikańca trzeba też przemyć. No i tą samą reką którą myję pupala
a to zapalenie na siusiaczku to groźne? ktoś sie z tym spotkał?
Nawet nie pomyślałam,że małemu może coś sie zrobić na siusiaczku, wprawdzie nie interesuje się nim kompletnie, ale ja go za każdym razem jak zrobi kupsztala myję w bidecie, lub w zlewie (jak na wizycie gdzieś jesteśmy).Specjalnie się nie cackam, ale teraz się zastanowiłam, może przenoszę mu bakterie, chociaż myję go w tył nie w przód,ale jednak tarmoszę trochę siusiaka, bo zasikańca trzeba też przemyć. No i tą samą reką którą myję pupala
Ostatnia edycja:
reklama
Bra, zgadzam się z dziewczynami, też bym zrezygnowała z herbaty.
My do oczu dostaliśmy najpierw gentamycynę, ale Julek dostał na to jakiegoś uczulenia i zmieniliśmy na Floxal i sprawdził się super, już po 2 aplikacjach było widać poprawę.
My do oczu dostaliśmy najpierw gentamycynę, ale Julek dostał na to jakiegoś uczulenia i zmieniliśmy na Floxal i sprawdził się super, już po 2 aplikacjach było widać poprawę.