reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Marzenko no widzisz, ale dziwne że bez jobjawów, choć może to i lepiej bo Mateuszka nic nie boli:tak: a na pogotowiu to najlepiej jescze jak się bladym świtem przyjeżdża wtedy takie zaspane borsuki wychodzą:-D zdróweczka dla Matiego!

reklama
Też pierwszy raz słyszę o bezobjawowym zapaleniu ucha, bardzo dzielny ten nasz Mati, nic nie dał znać po sobie. Dobrze, że już wiecie co i jak. Zdrówka życzę, oby wszystko przeszło raz dwa.

Dziewczyny mam do was pytanie. Czy wasze majówczątka też ciągle pokasłują? Bo Miki strasznie. A jak kiedyś byliśmy u lekarza to powiedziała, ze to całkiem normalne i to wina jakiejś tam przegrody... Rozumiem jak zacznie pokasływać przy śmiechu, ale tak nagle bez niczego... Już sama nie wiem...

marzena zdrówka dla synusia :)

My dziś po szczepieniu Zosia waży 7960 kg i ma 70 cm i wychodzi poza siatki centylowe :)myślałam że mniej przybierze bo nie chce jeść obiadków ale nie jest źle a obiadki mamy koniecznie dawać kombinować ale dawać:))
Marzena zdrówka dla maleństwa

pięknie rosna nasze bąbelki !

zonka pokasłuje :tak: nie ciągle, ale rano i popołudniu . jest osłuchiwana co dwa tygodnie i wszystko jest oki :tak:

reklama
Do góry