reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
Matusia jakieś jaja są u Was w przychodni. Jak to lekarz już wyszedł??? Wy nie macie umawianych tych szczepień na konkretną godzinę??? Fajnie,że chociaż na kompetentnego lekarza wczoraj trafiłaś i nie zbadał kolejny raz Majki na odwal.
A witaminę K podaje się do końca 3 miesiąca.

Matusia i tak powinno być zawsze.I nie dajcie się zbyć jak lekarz chce tylko zbyć Was, musi skontrolować wszystko- nie po to ma w książeczce tyle miejsca:-p

Matusia witaminę K podaje się do końca 3 miesiąca... położna nie jest lekarzem :confused:

Przygody z przychodnią nie zazdroszczę :baffled:

Czasami nawet lekarz nie jest lekarzem chciałoby się powiedzieć - nam na pierwszej wizycie nasza pediatra w rejonie powiedziała żeby w ogóle witaminy K nie podawać bo "Mikołaj nie wygląda jakby potrzebował".

Kamia, Maja tez w nocy nie spała wiele dziś. To pierwsza taka noc od urodzenia. Spocona była, tylko cycka chciała, a ja już nic nie miałam, jak Jej zabierałam to marudziła. W końcu butla, smoczek i ok 4 zasneła, a pobudka po 5. Dobrze, że to już 3 i ostatnie szczepienie. Pół roku spokój.
aina, Hope, ja jakaś niedoinformowana jestem. Jak mi nikt nie powiedział, to po co pytać, czy szukać:zawstydzona/y:. Wstyd mi.
jolek, miałam na 16.55, ale On wyszedł wcześniej. Potem tamten go tłumaczył, ze w lipcu zmarła mu zona i nie może się pozbierać i pewnie mu coś wypadło i musiał pojechać. Ale już lepiej, że pojechał, bo znów by mi ją przez body badał, a miała haftowane kwiatki na piersiach, to by grubo było:-D.

przez body badał? yyy a co on, zwariował?
junior popyla na golasa u pediatry, ostatnio się ukulturalnił i nie pompuje już jak tylko mu się zdejmie pampka.
No ale Matusia było mineło, fajnie,że trafiłaś na swojego:)

reklama
Salsera, Ty to masz tego pediatrę:) "Nie wygląda":) Dobre sobie:)

Z inhalacjami już lepiej u nas, nie ma płaczu tylko się trochę wierci z nudów. Mini mini oglądamy w tym czasie:) Mam nadzieję, że w połączeniu z antybiotykiem szybko będzie poprawa.

Do góry