reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

przepisy kulinarne stycznióweczek

kawka i kruche ciasteczka?:szok: normalnie full wypas, słone paluszki starczą;-):-D. Na poważnie to myśle ze faktycznie wystaczy, deser owocowy, kawka jakies ciasteczko i bedzie ok

reklama
Hehe:-D. Tylko wiecie, oni nie przychodzą do nas na impreze tylko w odwiedziny, maxymalnie z 1,5h jak ich znam. Także mam nadzieję, że ten deser owocowy i jakieś ciastka starczą:sorry2:. Zresztą co ja się będę wysilać:-D.

wystarcza napewno, zreszta w świetle tego jak jest miedzy Wami i jaka jest sytuacja to podziwiam cie za to, że silisz sie w ogole na cokolwiek. Ale z drugiej strony to moze warto sprobować cos zrobic zeby poprawić kontakty dziadków z wnuczką

Żywa dobrze to sobie wymyśliłaś :tak: nie tylko wystarczy, ale zrobi na nich wrażenie :-)

Mniam, palce lizać, jak zostanie to wyślij troszkę dla nas :happy:

A ja zrobiłam sobie wczoraj swojskie masełko, ale pyyycha.

zywa racja - a jak przychodza tak na 1,5h to te owoce z bita smietana to rarytas:-pja bym zarzucila ciastkami i kawa:-D:-D:-D:-D

Lorien ale mi narobilas ochoty na takie maselko,jadlam ostatnio u Wojtka dziadkow na wsi ehhh ... rok temu:dry:sama zrobilas:szok::szok::szok:

Zywa jak dla mnie bomba!

Dla mnie też :tak::tak::tak: Ale mi ślinka cieknie na takie rarytasy. Chyba muszę sobie też zrobić ;-)

Mąż jest dziś 12 godzin w szkole :szok: a ja sama z Witkiem :dry:. W związku z tym dziś na obiad mam tylko szparagi, moje ulubione :laugh2: Mniam, mniam.....

Monia, nigdy w życiu nie jadłam szparagów:szok::-D. Ciemna masa:-D:rofl2:.

A oto moja wczorajsza sałatka owocowa;-). Pierwsza wersja same owoce, druga wersja, ostateczka, z itą śmietaną i przybraniem owocowo-czekoladowym, mniam:-D:-D:-p:rofl2:. Trochę jeszcze zostało, więc zapraszam:rofl2:.

reklama
Do góry