neferetete
Fanka BB :)
Chyba tak, bo ja kupuje jak najwieksze sztukiU nas sa chyba inne te cukiniePrawie nie widac pestek (jak wybierzesz taka cienka). No i nie ma gorzkiego posmaku. No i akurat moja mala samej cukinii nie lubi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak, bo ja kupuje jak najwieksze sztukiU nas sa chyba inne te cukiniePrawie nie widac pestek (jak wybierzesz taka cienka). No i nie ma gorzkiego posmaku. No i akurat moja mala samej cukinii nie lubi.
ja kupuje małe cukinie i tam prawie nie ma pestek. A ze skorki nie obieram
gdzie ten przepis na krupnik?![]()
Witam,mam synka ktory ma 10miesiecy.Okolo miesiaca temu dopiero zaczelam gotowac swoje dania maluszkowi ,przedtem dawalam mu gotowe dania czyli tzw.sloiczki,dlaczego?bo bylo mi wygodnie.Ciezko mi teraz przyzwyczaic malca do domowego jedzonka,i nie mam pomyslow na dania.Kochane mamy prosze o pomoc i wiecej przepisow na email abirylo@wp.pl