reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy sie.

Przybijam wirtualną piątkę! Również jestem po ciąży biochemicznej, a obecnie mam termin na 10 stycznia. :)

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim, jestem z Warmii i Mazur i chociaż zwykle nie rejestruję się i nie udzielam na żadnych forach, to teraz postanowiłam zrobić wyjątek, widząc, że integrują się tutaj styczniowe mamy. :)
Witamy:) dla mnie to tez pierwsze w zyciu forum na ktorym sie udzielam:)

reklama
Jola 30 lat.Mieszkam na Śląsku. To jest moja 3 ciaza.mam synka 8 lat a 4 lata temu straciłam syna w 24 tyg. z powodu gestozy. Ta ciaza to niespodzianka. Termin mam na 16 stycznia z miesiączki. Byłam w szpitalu z powodu plamień dostałam luteinę.

Cześć, mam na imię Marzena lat 27
To moja druga ciąża, mam synka 16 miesięcy, mieszkam w okolicach Tarnowa.
Termin wypada na 6.01

Hej. Agnieszka.
Gliwice na Śląsku. 27 lat. Pierwsza ciąża po .. 5 latach starań [emoji4] Mamy za sobą dwie nieudane IUI. Udało się naturalnie [emoji4]
Termin na 22.01.2019r.
Teraz 8t3d.

Hej dziewczyny:) w końcu i ja mogę dołączyć. Mam na imię Ola i mam 28 lat. To moja pierwsza ciąża z którą od samego początku mialam problemy. Dziś byłam na badaniu wszystko jest ok także teraz z mężem jesteśmy dobrej myśli.

reklama
Do góry