reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstawmy się

Jaką płeć chciałabyś mieć?

• chłopczyka

Głosów: 5 12,8%
  • dziewczynkę

Głosów: 16 41,0%
  • obojętne

Głosów: 18 46,2%

• Wszystkich głosujących
    39
mnie jeszcze tu nie było.
Nazywam się Kasia, jestem ze Szczecina, mam 31 lat, z zawodu jestem, hmmm... robiłam dużo różnych rzeczy. Najczęściej byłam sekretarką, ale też managerem w kilku Szczecińskich klubach, pracowałam też jako manicurzystka i zajmowałam się przedłużaniem włosów, sprzedawałam maszyny przemysłowe, a teraz wróciłam do pracy ze studiów, czyli zegarmistrzostwa (choć jestem od 21 grudnia na zwolnieniu). To moja druga ciąża, pierwszą straciłam w lipcu 2011. Od lipca 2010 jestem mężatką (po raz drugi..., pierwszy mąż okazał się niedojrzałym baranem)
Ciąża bardzo zaplanowana, wyczekana.
Mąż wariat, znajomi mówią, że z nas dwojga to nic normalnego na bank się nie urodzi, będzie popierdzielone jak my :) Co do płci, to mi obojętne mąż oczywiście chciałby chłopca, żeby mieć z kim grać w kosza i squasha :)

reklama
Cześć :)
Mam na imię Justyna i jestem w 13 tygodniu ciąży. Mam 32 lata i 7-letniego syna Wojtka (hmm.. prawie 8-letniego). Synowi jeszcze nic nie powiedziałam, bo pewnie strasznie by mu się dłużyło, poza tym jeszcze się troszeczkę obawiam czy będzie wszystko dobrze, więc poczekam na brzuszek i wtedy sam się domyśli. Jestem od końca grudnia na L-4, więc pewnie będę tu częstym bywalcem.

Ostatnia edycja:
Cześć :)
Mam na imię Justyna i jestem w 13 tygodniu ciąży. Mam 32 lata i 7-letniego syna Wojtka (hmm.. prawie 8-letniego). Synowi jeszcze nic nie powiedziałam, bo pewnie strasznie by mu się dłużyło, poza tym jeszcze się troszeczkę obawiam czy będzie wszystko dobrze, więc poczekam na brzuszek i wtedy sam się domyśli. Jestem od końca grudnia na L-4, więc pewnie będę tu częstym bywalcem.
witaj :)
mamy dzieci prawie w tym samym wieku, to juz duzy chlopak :) powiedzcie mu sami, mysmy corce (8lat) wytlumaczyli ze czasem dzidzi moze przestac bic serduszko bo nie chce urosnac (jakby co tfu tfu i puk puk w niemalowane)
moja corcia czeka i marzy :) poza tym bedziecie mieli czas obrocic w razie czego reakcje, u nas na poczatku byla zazdrosc i pyatnia czy ja kochamy :)

Może się w końcu odważę. Na razie Mu tłumaczę, że jak będzie miał kiedyś braciszka albo siostrzyczkę, to dzidziuś będzie ze mną w pokoju spał, bo będzie potrzebował opieki, że nie może być zazdrosny, bo On zawsze będzie moim ukochanym syneczkiem.... On mówi, że wie i będzie mi pomagał, oby tylko mu się nie odwidziało :)

Może się w końcu odważę. Na razie Mu tłumaczę, że jak będzie miał kiedyś braciszka albo siostrzyczkę, to dzidziuś będzie ze mną w pokoju spał, bo będzie potrzebował opieki, że nie może być zazdrosny, bo On zawsze będzie moim ukochanym syneczkiem.... On mówi, że wie i będzie mi pomagał, oby tylko mu się nie odwidziało :)
no wlasnie my tez najpierw przygotowania, bo planowalismy ta ciaze, wiec juz jakis czas, kilka miesiecy mowilismy ze chcemy drugie dziecko, bo tak ja kochamy i chcemy miec drugie dziecko i zeby sama nie byla kiedys i ble ble ble.. wszystko bylo okey
i nagle bach... powiedzielismy i kilka dni potem zaczelo sie :) wiec bylo kilka tygodni tlumaczenia i w koncu udalo sie :) codziennie spokojnie odpowiadalismy ze kochamy, i ze nigdy to sie nie zmieni :) ach czyste jaja
mam wrazenie ze moje moji rodzice nic nie tlumaczyli, nagle pojawila sie siostra, nagle brat, nikt nie tlumaczyl itd.

Witam :)
Mam na imię Martyna i jestem w 9 tygodniu ciąży . Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Tarnowskich Gór.
Będe młodą mamą bo w tym roku w czerwcu będę miała 19 lat . Kształcę się w kierunkach artystycznych - malarstwo i rysunek :)
Moja najwieksza pasja jest fotografia ! Więc jeśli któraś z Was mieszka niedaleko a chciala by jakąś sesje piszczie śmiało :)

Widzisz kruszki , ja jestem pełna obaw co to będzie... Jestem po rozwodzie. Mam nadzieję, że moje Dziecko nigdy, ale to nigdy nie poczuje się mniej kochane, " bo mamusia z nowym partnerem mają własnego dzidziusia", więc ja im jestem niepotrzebny... to jest straszne!

Witam :)
Mam na imię Martyna i jestem w 9 tygodniu ciąży . Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Tarnowskich Gór.
Będe młodą mamą bo w tym roku w czerwcu będę miała 19 lat . Kształcę się w kierunkach artystycznych - malarstwo i rysunek :)
Moja najwieksza pasja jest fotografia ! Więc jeśli któraś z Was mieszka niedaleko a chciala by jakąś sesje piszczie śmiało :)

No to przynajmniej już nie jestem jedyną ledwo pełnoletnią sierpnióweczką;)

reklama
Do góry