reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się

Jaką płeć chciałabyś mieć?

• chłopczyka

Głosów: 5 12,8%
  • dziewczynkę

Głosów: 16 41,0%
  • obojętne

Głosów: 18 46,2%

• Wszystkich głosujących
    39
Witajcie!

Mam na imię Aneta, lat 29, mężatka ponad 3 lata, mam uroczą córeczkę Olę, mieszkamy niedaleko Lublina.

Życzę wszystkim spokojnych kolejnych 8 miesięcy :tak:

reklama
Witam mam na imię Magda mieszkam nad morzem i jestem sierpniówką termin 12 sierpnia 2012. Na razie staram się wstawić suwaczek w profilu

hej:) mam na imię Marta, lat 27. W związku od prawie 12 lat. Żona od ponad roku. Uwielbiam film The Holiday (oglądany z 10 razy w roku na odstresowanie), fitness (ostatnio zwłaszcza zumbe), polskie góry i Grecję, no i moją sunię. To nasza pierwsza dzidzia, która się nam nie chce pokazać. Ale trzeba być dobrej myśli.

No to i ja sie przedstawie ;)

Mam na imie Lidka i mam 24 lata razem z narzeczonym mieszkamy w UK ale orginalnie pochodze z ŁODZI :)
To nasze piersze malenstwo i duzo musielismy sie napracowac aby sie zagniezdzilo ;) ale w koncu sie udalo teraz modlimy sie o szczesliwe rozwiazanie.
Ja po cichutku mam nadzieje na coreczke Alicje ale mojego A geny w rodzinie sa tak silne ze tam rodza sie same chlopaki od pokolen ;) hihi:tak: ABY zdrowe bylo ;)

Witajcie :) Ja mam na imię Alicja. Mam 23 lata i od 5msc jestem szczęśliwą mężatką :) Wczoraj zrobiłam testy i na obu były dwie śliczne krechy :) Lekarz na początku stycznia.

Mam na imię Ilona, mam 24 lata, szczęśliwa mężatka od ponad 3 lat( z męzem znamy sie ho ho, chyba jakoś 9 lat ) , mam cudownego dwuletniego synka Jasia , z zawodu technik żywienia , ale od narodzin synka nie pracuję tylko zajmuję sie domem i wychowaniem małego :) jestem po 3 poronieniach wiec licze ze zostanę tu z Wami do konca i bedzie mi dane urodzić zdrowe dzieciątko :)

Witajcie:-)
mam na imię Ania i chyba jestem tu jedną ze starszych przyszłych mamuś. Mam 33 lata, jestem nauczycielką i właśnie oczekuję swojego pierwszego dzidziusia:-D. Mam nadzieję, że znajdę tu wiele porad i odpowiedzi na nurtujące pytania.
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)
Nazywam sie Daria, 28lat, 3ciaza, mam coreczke 8letnia, poronilam bliznieta kilka lat temu, teraz czekamy najlepiej na chlopczyka, ale chyba przestaje to miec znaczenie wieksze dla nas obojga :)
Mieszkam w UK, oryginalnie GDANSK
Pracuje w pubie.
Staram sie byc czynna jak najwiecej, zeby zapomniec ze cos moze sie stac :/ mam nadzieje ze wszystkie tutaj napiszemy w sierpniu ze zostalysmy szczesliwymi mamusiami :) tego Wam Kochane zycze!
Teraz tylko jak ja zapamietam Wasze imiona :) moze podpisujmy poki co po postami sie imieniem? bedzie prosciej, utrwali sie

Witajcie :)
Dobry pomysł, żeby tu wszystkie nas "zebrać", bo na głównym posty powitalne szybko znikają na dalekich stronach ;)

Mój nick już sam za siebie mówi wiele ;) Mam na imię Ewa i mam 25 lat. W grudniu 2010 roku urodziłam Synka - Franciszka. Teraz czekamy na drugie Maleństwo. Płeć nie gra roli. Chłopczyk najpewniej będzie się nazywał Antek, a Dziewczynka - Róża, ale to jeszcze robocze imiona ;)

Pierwsza ciąża przebiegała niemal książkowo. Teraz jest mały problem na początku - niewielki krwiak, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Mieszkam w Krakowie. Pracuję zdalnie, co sobie bardzo cenię, bo mogę siedzieć z Frankiem w domu. Jestem redaktorem wydawnictw książkowych. W tym roku zaczęłam studia doktoranckie. Pisuję też recenzje książek dla dzieci i młodzieży i dla dorosłych też - ale to już hobbystycznie.
Uwielbiam piec i gotować. W wolnych chwilach, których nie ma wiele, czytam albo gram w planszówki :)
Z Mężem znamy się ponad 9 lat, w lipcu minęły 2 od dnia naszego ślubu.

reklama
az mi głupio:-( w tym wieku:-) w styczniu skoncze 37lat i to moje 5 dziecko! ciesze się jak głupia na małe pachnące dzieciątko:-)

od lat jestem tzw pracownikiem administracyjnym na różnym stanowisku:-) pracuje w domu co bardzo mi ułatwia opieke nad dziecmi i prowadzenie domu. Oprócz tego jestem NIANIĄ:-) obecnie mam 4 chłopczyka który czuje się u nas "lepiej niz w domu".

bardzo pragne by dziecko było zdrowe!!!

Do góry