reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się

Jaką płeć chciałabyś mieć?

• chłopczyka

Głosów: 5 12,8%
  • dziewczynkę

Głosów: 16 41,0%
  • obojętne

Głosów: 18 46,2%

• Wszystkich głosujących
    39
Cześć! mam na imię Aśka, jestem w 13 tc :-) to moja pierwsza ciąża choć w lipcu skonczę 38 lat - trochę stara mama ze mnie bedzie :zawstydzona/y: mieszkam w Katowicach. Termin na 9 sierpnia, sama w to wszystko nie wierzę...

reklama
Hej! Mam na imię Pamela ( możecie mi nie wierzyc ale naprawde:-p) mam 21 lat pochodzę z małej miejscowości niedaleko Warszawy. Jestem w 12 tc. O ciązy ja i mój narzeczony dowiedzieliśmy się w wigilie:-p Taki prezent pod choinke. Jestesmy ze sobą ponad 4 lata. Obydwoje studiujemy i pracujemy w warszawie pracujemy w centrach handlowych ja w sklepie on jako ochroniarz. Jestem na 2 roku psychologii. Z racjii kierunku strasznie się boję o kruszynkę żeby bylo wszystko w porzadku lekarze mówią że jest wszytsko ok. Ale cały czas mam takie myśli.. To moja pierwsza ciąża i obydwoje wyczekujemy kruszynki koło 14 sierpnia;-)

Cześć! mam na imię Aśka, jestem w 13 tc :-) to moja pierwsza ciąża choć w lipcu skonczę 38 lat - trochę stara mama ze mnie bedzie :zawstydzona/y: mieszkam w Katowicach. Termin na 9 sierpnia, sama w to wszystko nie wierzę...

witaj i się nie przejmuj:-) wiekiem, ja skonczyłam własnie 37lat i czuje się młodo:-)

Sempe - dzięki :-))) Gratuluję pociech! ja do tej pory byłam tylko mamą Golden retrivera - jeśli w wychowaniu dziecka wykażę się takim brakiem konsekwencji to czarno to widzę ;-)

witaj i się nie przejmuj
biggrin.gif
wiekiem, ja skonczyłam własnie 37lat i czuje się młodo
biggrin.gif

To jestesmy prawie w tym samym wieku .Ja mam na imie Ela 37 skoncze w czerwcu .Mam trojke dzieci 17 ,12 ,4 i teraz jak to moj lekarz okreslil czwarty macgajwer sie szykuje.Mieszkam w Stockholmie ,nie pracuje . to tyle na poczatek

Dziewczyny, ja też nie jestem najmłodsza. 1 kwietnia skończę 34 lata i też tak jak Summerbaby pierwszy raz zostanę prawdziwą mamą, bo do tej pory "matkowałam" tylko psom. Również mam nadzieję, że z wychowaniem dziecka pójdzie mi lepiej.

Hej witajcie,

mam lat 29 i to moje pierwsze dzieciątko, to 14 tydzień, 2 dzień. Mieszkam w Lodzi,w planach przenosiny do Wrocławia zanim bąbel do nas dołączy:-)pozdrawiam wszystkie mamy.

Witam.Mam na imię Izabela mam 37 lat i obecnie jestem w 14 tc -piątej ciąży. Do tej pory ma dwie córki 13 letnia Natalka i 10 letnia Vanessa jednego aniołka poroniłam w 10 tc druga córeczka odeszła w 39tc . Mieszkam w Warszawie pracuję w supermarkecie obecnie na zwolnieniu mój partner jest fotografem.
Pozdrawiam wszystkie mamusie.

reklama
Witam się i ja, pisałam na sierpniówkach jako Gosia88 ale musiałam założyć nowe konto. Chyba się nie przedstawiałam na tym wątku więc zrobię to teraz :-)
Także- mam na imię Gosia (szok;-)), mam prawie 24lata, to moja druga ciąża, pierwsza córeczka Maja kończy niedługo 3latka. Jestem szczęśliwą mężatką, mieszkam na stałe w Krakowie, aktualnie kończę studia. Hmmm nie wiem co więcej, myślę że wyjdzie w praniu;-) Aha może tyle że termin mam na 27lipca ale jako że pierwszą ciążę przenosiłam ponad 2tyg i w mojej rodzinie jest taka tendencja to szykuję się na poród raczej w pierwszych dniach sierpnia, dlatego zdecydowałam "dopisać" się tu do was, mam nadzieję że mnie przyjmiecie :happy2:

Do góry