reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się

Jaką płeć chciałabyś mieć?

• chłopczyka

Głosów: 5 12,8%
  • dziewczynkę

Głosów: 16 41,0%
  • obojętne

Głosów: 18 46,2%

• Wszystkich głosujących
    39
gosiek-82, Sunshine27 witamy kolejne przyszłe sierpniowe mamusie w naszym gronie :-D Czujcie się dobrze w naszym gronie i niech Wam czas z nami miło płynie :tak:

reklama
czesc dziewczyny,
mam na imie aga (29 lat) i pochodze z zielonej gory. w zasadzie to od 2 tyg (od kiedy jestem na zwolnieniu) podgladam Was i Wasze problemy/niepokoje, ktore w zasadzie bardzo czesto przypominaja moje.
to moja pierwsza ciaza, poki co termin ustalony na 8.08 :) po polowkowym usg okazalo sie, ze bedzie dziewczynka, chociaz kilka tyg wczesniej 2 lekarzy potwierdzilo chlopaka, wiec teraz nie wierzymy juz w nic i wyczekujemy zdrowego malucha :) pozdrawiam

Cześć wszystkim :) na imię mam Ola, lat 23 pod koniec roku... To jest nasza druga ciąża, pierwsza poroniona w lipcu 2011... Mamy już za sobą połowę i wszystko jest w porządku... W poniedziałek będzie wiadomo płeć...:) Jestem z woj. opolskiego, przez ostatnie 3 lata pracowałam w zawodzie florysty ale już jestem na zwolnieniu... Ściskam wszystkie przyszłe mamuśki gorąco

Witajcie scarletta i Ola, rozgośćcie się u nas :-D

Ola to jest już nas dwie - ja też w poniedziałek wybieram się na połówkowe USG - i mam nadzieję, że Maleństwo nie będzie takie nieśmiałe i wstydliwe jak jego mamusia i pokaże, co ma między nóżkami :-)

no to i ja, lepiej późno niż wcale - mam na imię weronika, choć dla znajomych raczej weronka.
w październiku skończę 33 lata (szok). to moje pierwsze dziecko, co lepsze poczęte dokładnie w noc poślubną. w związku od ponad czterech lat. oboje z mężem "robimy" w reklamie. mieszkamy w warszawie, z psem budrysem.
będzie dziewczynka, Tola :)

Witajcie dziewczyny. Odświeżę wątek .Mam na imię Anka mam 29 lat. Jestem mamą Roksanki ur 3 sierpnia (planowo miała być 25 lipca ale nie śpieszyło jej się za bardzo) , mieszkamy w Danii. Pozdrawiam

reklama
czesc Anka ja jestem Marta i moja niuska też z 3 sierpnia, waży 9100 gada "dać" słychać wyraźnie "ć" , "tata" "doda" to koleżanka Emilka "dada" to brat Filip, "Tym" Tymek jest bardzo sprawna ruchowo, chodzi od 8 miesiąca, teraz to biega robi pąpki, kręci się na pupie, i jak małpka, najgorzej, bo wchodzi na krzesła i staje, bucyfołek mały, a Twoja?

Do góry