reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się

Jaką płeć chciałabyś mieć?

• chłopczyka

Głosów: 5 12,8%
  • dziewczynkę

Głosów: 16 41,0%
  • obojętne

Głosów: 18 46,2%

• Wszystkich głosujących
    39
reklama
Hej mam na imię Kasia mam 29 lat.Pochodzę z okolic Poznania.Pierwszą ciąże poroniłam w 2011,ale udało się zajść szybko bo w grudniu tego samego roku;DTermin porodu sierpień 2012.Płeć wpisałam obojętnie bo to prawda,ale czuję razem z mężem że to dziewczynka będzie.Pozdrawiam wszystkie sierpniówki;D Trzymajcie kciuki bo po pierwszej straconej ciązy schiz mi nie brakuje.

Hej! Mam na imię Pamela ( możecie mi nie wierzyc ale naprawde:-p) mam 21 lat pochodzę z małej miejscowości niedaleko Warszawy. Jestem w 12 tc. O ciązy ja i mój narzeczony dowiedzieliśmy się w wigilie:-p Taki prezent pod choinke. Jestesmy ze sobą ponad 4 lata. Obydwoje studiujemy i pracujemy w warszawie pracujemy w centrach handlowych ja w sklepie on jako ochroniarz. Jestem na 2 roku psychologii. Z racjii kierunku strasznie się boję o kruszynkę żeby bylo wszystko w porzadku lekarze mówią że jest wszytsko ok. Ale cały czas mam takie myśli.. To moja pierwsza ciąża i obydwoje wyczekujemy kruszynki koło 14 sierpnia;-)

Ja też się dowiedziałam o ciąży we wigilie;D Fajny prezent pod choinke;D trzymam kciuki;)

Dziewczyny trochę już z Wami piszę, wiec może się przedstawię:-) Mam na imię Julita, mam 32 lata i mieszkam w Poznaniu. Obecnie oczekuję mojego pierwszego maleństwa i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa:-):-), bo od dłuższego czasu myślałam o dziecku, no i trochę się o nie staraliśmy (1,5 roku). W końcu się udało, to był najpiękniejszy prezent świąteczny:-D:-), dlatego mam nadzieję, że cała ciąża przebiegnie spokojnie, a maleństwo będzie zdrowe!!!!! I tego samego życzę Wam wszystkim!!!!:-)

Hej dziewczyny:-) mam na imie Agnieszka i mam 19 lat(w kwietniu skoncze 20). To moja pierwsza ciaza- jestem w 16tygodniu. ciaza przebiega prawidlowo i mam nadzieje ze dalej tak bedzie. Pozdrawiam was i zycze zdrowia Wam i malenstwom w Waszych brzuszkach:-)

reklama
hej Wam:)jestem Paulina , mam 25 lat i na 13 sierpnia oczekuje drugiego maleństwa:)Moj syn Kamiś ma obecnie 8,5 ms:):-Dnie pracuje, wychowuje w domu łobuziaka:-)jestem z Poznania:)

Ostatnia edycja:
Do góry