reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się

Jaką płeć chciałabyś mieć?

• chłopczyka

Głosów: 5 12,8%
  • dziewczynkę

Głosów: 16 41,0%
  • obojętne

Głosów: 18 46,2%

• Wszystkich głosujących
    39
a ja mam na imię Kamila i też zaliczę się chyba do grona starszych mamuś.
w sierpniu skończyłam 32 lata. mieszkam w Katowicach, mam ponad pięcio letniego synka Oliwierka, teraz liczę na dziewczynkę ale jak będzie chłopczyk to też będzie radość najważniejsze żeby małe było zdrowe. żyję w związku ze stażem prawie 15 letnim, i właśnie zaczynamy myśleć o ślubie. na codzień pracuję w branży florystycznej obecnie do 2 stycznia mam l4 a potem zobaczymy czy praca czy dalej domek

reklama
A ja mam na imie Dorota W maju skoncze 30 lat W kwietniu 2010 urodzilam corcie Luiza ma na imie Teraz pewnie bedzie chlopczyk (tak mysle choc chyba wolalabym dziewczynke ale dla meza niech bedzie chlopczyk moze go odmieni troche:-))byle zdrowe bylo Z zawodu jestem farmaceutka Ponad 8 lat pracowalam a teraz wychowuje Luizke

To i ja coś o sobie wtrącę :)) Jak pewnie wiecie mam na imię Dorota, mam 30 lat (w lutym skończę 31). To moja trzecia ciążą, którą planowałam sobie po 30stce i tak też się stało :)) Mam nadzieję, że będzie ona równie szczęśliwa jak dwie poprzednie ciąże. Jestem szczęśliwą mamą 7-letniego synka i 5-letniej córci, wiec teraz płeć jest mi zupełnie obojętna, oby dzidzi zdrowe było i będzie pięknie.
Z wykształcenia jestem księgową, ale teraz to raczej pełnię funkcję pracownika biurowego.
Mam nadzieję, że będzie czas na to, żeby z wami popisać i dzielić się swoimi radościami i troskami.

Ja mam na imię Kinga,mam 26lat i mieszkam w Poznaniu.Jestem mężatką od lipca tego roku. Nie pracuję,ale za to studiuję (pedagogika). Bardzo chciałabym mieć córeczkę dla której już mamy wybrane imiona - Amelia Barbara :)

Witam,
Nazywam się Kasia, mam 27 lat. Mężatka od sierpnia tego roku, w związku od 2006 r. Z wykształcenia i zawodu jest księgową. Oprócz księgowości, którą wręcz kocham lubię góry, podróże. Do szczęścia brakuje nam teraz tylko maluszka biegającego po domku, a najlepiej dwóch.

Witajcie:)
Mam na imie Natalia 24 lata mieszkam w Szczecinie.
Mam 3 letniego synka a teraz spodziewamy sie kruszynki, termin mamy między 7-22 sierpień.
Skończyłam pedagogike resocjalizacyjna/ controlling właśnie pisze mgr z Pedagogiki Pracy, jednak pracuje w Banku.
Uwielbiam teatr, gotować i agroturystyke:)
Jestem wielką fanką Chust:))))

Witam
Małgosia, mam dziecko, które 8 stycznia będzie mało 3 urodzinki, za to ja 10 stycznia skończę 29lat :-) Mieszkam w Warszawie, pracuję w aptece, oprócz męża i synka mam w domu 2 psy i 2 koty. Wszystkim polecam wychowanie dziecka ze zwierzętami :-) Jestem też "maniaczką" karmienia piersią, noszenia w chustach i używania pieluch wielorazowych. Niestety chusty i pieluchy wielorazowe odkryłam późno i niedługo się tym z synkiem nacieszyliśmy, za to przy kolejnym dziecku na pewno będę miała już wszytko przygotowane tak, jak należy ;-)

Sempe podziwiam :-)

My z chust korzystaliśmy od 3 miesiąca do jakiś 2 lat. Teraz palnuje odrazu po porodzie- najwspanialsza rzecz czuć dziecko tak blisko siebie;))
Jeśli chodzi o pieluchy wielorazowe, nie cieszylismy się długo u nas szybko uczyliśmy korzystać z nocnika.

Witam,
Słów o mnie kilka, tytułem wstępu :).
Nazywam się Alicja, mam 30 lat, z wykształcenia jestem plastykiem i historykiem sztuki, obecnie uczę dzieciaki. Swoją pracę uwielbiam całym sercem. Kocham podróże, góry, muzykę, książki.
U boku mam najwspanialszego mężczyznę, jakiego nie mogłabym nawet sobie wymarzyć. Od września jesteśmy szczęśliwym małżeństwem. Na kruszynkę kilka miesięcy przyszło nam poczekać, ale nareszcie jest! Czekamy na maleństwo z rozpierającą serca radością :).
Towarzyszem naszej codzienności jest sześcioletni beagle Teodor, całkiem szalona głowa.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona i będę mogła dzielić z Wami ten niezwykły czas ciąży i macierzyństwa.

reklama
Mam na imię Asia i mam 22 lata. Mieszkam obecnie z narzeczonym w Łodzi ale w czerwcu planujemy przeprowadzke do Gdyni (rodzinne miasto narzeczonego). To bedzie nasze pierwsze dziecko i mamy nadzieje, ze to bedzie dziewczynka Oliwia, chociaz najwazniejsze zeby bylo zdrowe. :)

Do góry