reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstawmy się

Jaką płeć chciałabyś mieć?

• chłopczyka

Głosów: 5 12,8%
  • dziewczynkę

Głosów: 16 41,0%
  • obojętne

Głosów: 18 46,2%

• Wszystkich głosujących
    39
a ja mam na imię Kamila i też zaliczę się chyba do grona starszych mamuś.
w sierpniu skończyłam 32 lata. mieszkam w Katowicach, mam ponad pięcio letniego synka Oliwierka, teraz liczę na dziewczynkę ale jak będzie chłopczyk to też będzie radość najważniejsze żeby małe było zdrowe. żyję w związku ze stażem prawie 15 letnim, i właśnie zaczynamy myśleć o ślubie. na codzień pracuję w branży florystycznej obecnie do 2 stycznia mam l4 a potem zobaczymy czy praca czy dalej domek

reklama
A ja mam na imie Dorota W maju skoncze 30 lat W kwietniu 2010 urodzilam corcie Luiza ma na imie Teraz pewnie bedzie chlopczyk (tak mysle choc chyba wolalabym dziewczynke ale dla meza niech bedzie chlopczyk moze go odmieni troche:-))byle zdrowe bylo Z zawodu jestem farmaceutka Ponad 8 lat pracowalam a teraz wychowuje Luizke

To i ja coś o sobie wtrącę :)) Jak pewnie wiecie mam na imię Dorota, mam 30 lat (w lutym skończę 31). To moja trzecia ciążą, którą planowałam sobie po 30stce i tak też się stało :)) Mam nadzieję, że będzie ona równie szczęśliwa jak dwie poprzednie ciąże. Jestem szczęśliwą mamą 7-letniego synka i 5-letniej córci, wiec teraz płeć jest mi zupełnie obojętna, oby dzidzi zdrowe było i będzie pięknie.
Z wykształcenia jestem księgową, ale teraz to raczej pełnię funkcję pracownika biurowego.
Mam nadzieję, że będzie czas na to, żeby z wami popisać i dzielić się swoimi radościami i troskami.

Ja mam na imię Kinga,mam 26lat i mieszkam w Poznaniu.Jestem mężatką od lipca tego roku. Nie pracuję,ale za to studiuję (pedagogika). Bardzo chciałabym mieć córeczkę dla której już mamy wybrane imiona - Amelia Barbara :)

Witam,
Nazywam się Kasia, mam 27 lat. Mężatka od sierpnia tego roku, w związku od 2006 r. Z wykształcenia i zawodu jest księgową. Oprócz księgowości, którą wręcz kocham lubię góry, podróże. Do szczęścia brakuje nam teraz tylko maluszka biegającego po domku, a najlepiej dwóch.

Witajcie:)
Mam na imie Natalia 24 lata mieszkam w Szczecinie.
Mam 3 letniego synka a teraz spodziewamy sie kruszynki, termin mamy między 7-22 sierpień.
Skończyłam pedagogike resocjalizacyjna/ controlling właśnie pisze mgr z Pedagogiki Pracy, jednak pracuje w Banku.
Uwielbiam teatr, gotować i agroturystyke:)
Jestem wielką fanką Chust:))))

Witam
Małgosia, mam dziecko, które 8 stycznia będzie mało 3 urodzinki, za to ja 10 stycznia skończę 29lat :-) Mieszkam w Warszawie, pracuję w aptece, oprócz męża i synka mam w domu 2 psy i 2 koty. Wszystkim polecam wychowanie dziecka ze zwierzętami :-) Jestem też "maniaczką" karmienia piersią, noszenia w chustach i używania pieluch wielorazowych. Niestety chusty i pieluchy wielorazowe odkryłam późno i niedługo się tym z synkiem nacieszyliśmy, za to przy kolejnym dziecku na pewno będę miała już wszytko przygotowane tak, jak należy ;-)

Sempe podziwiam :-)

My z chust korzystaliśmy od 3 miesiąca do jakiś 2 lat. Teraz palnuje odrazu po porodzie- najwspanialsza rzecz czuć dziecko tak blisko siebie;))
Jeśli chodzi o pieluchy wielorazowe, nie cieszylismy się długo u nas szybko uczyliśmy korzystać z nocnika.

Witam,
Słów o mnie kilka, tytułem wstępu :).
Nazywam się Alicja, mam 30 lat, z wykształcenia jestem plastykiem i historykiem sztuki, obecnie uczę dzieciaki. Swoją pracę uwielbiam całym sercem. Kocham podróże, góry, muzykę, książki.
U boku mam najwspanialszego mężczyznę, jakiego nie mogłabym nawet sobie wymarzyć. Od września jesteśmy szczęśliwym małżeństwem. Na kruszynkę kilka miesięcy przyszło nam poczekać, ale nareszcie jest! Czekamy na maleństwo z rozpierającą serca radością :).
Towarzyszem naszej codzienności jest sześcioletni beagle Teodor, całkiem szalona głowa.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona i będę mogła dzielić z Wami ten niezwykły czas ciąży i macierzyństwa.

reklama
Mam na imię Asia i mam 22 lata. Mieszkam obecnie z narzeczonym w Łodzi ale w czerwcu planujemy przeprowadzke do Gdyni (rodzinne miasto narzeczonego). To bedzie nasze pierwsze dziecko i mamy nadzieje, ze to bedzie dziewczynka Oliwia, chociaz najwazniejsze zeby bylo zdrowe. :)

Do góry