reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstawiamy sie.

No postaram się zaglądać codziennie. teraz mam więcej czasu, bo mnie przeziębienie złapało i w domu mogę poprzeglądać forum. Ale od poniedziałku wracam do pracy. Choć mam nadzieję, że znajdę zawsze jakieś 5 minutek, żeby tu zajrzeć.
Witam
gwarantuję ci że 5 minutek dziennie to zdecydowanie za mało żeby przeczytać to co w ciągu dnia naskrobią te "szalone" lodówki:-)

reklama
Właśnie zaczęło to do mnie docierać, jak w ciągu dnia potrafi się pojawić ponad 10 stron w temacie! Szok! :-)

No, ale będę starać się to wszystko jakoś ogarnąć:blink:

Imię - Joasia :)
Wiek - 20
Stan cywilny - wolna
Liczba dzieci - pierwsza ciąża :**
Zwierzaki - pies Luna kundelka ze schroniska :)
Miejscowość - Łódź
Hobby - fotografia , żagle i podróże :))
Praca - studia , dziekanka :)
Przewidywana data porodu - 4.02.2010

Imię - Joasia :)
Wiek - 20
Stan cywilny - wolna
Liczba dzieci - pierwsza ciąża :**
Zwierzaki - pies Luna kundelka ze schroniska :)
Miejscowość - Łódź
Hobby - fotografia , żagle i podróże :))
Praca - studia , dziekanka :)
Przewidywana data porodu - 4.02.2010
Witam nowe Lutowe mamusie przyjemnej ciazy zycze . Dziewczynki nie martwcie sie napewno na 10 stronach nadrabiania sie nie skonczy - trzeba byc na biezaco ...

reklama
Kwoka, joasia89, SylusiaSW - witajcie babeczki na forum :-)

Miłej zabawy i konwersacji z nami Wam życzę.
A przede wszystkim spokojnego ostatniego trymestru :-D

Do góry