reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstaw się :)

Witam wszystkie grudniowe Mamusie:)
Dołączam do Waszego grona, w poniedziałek potwierdziłam:)

A więc:

Imię/nick justy_b Wiek 25 Termin porodu 22.12.2010

Pozdrawiam!

reklama
mię/nick............Wiek.........Termin porodu.......Kg na +/-..........Płeć/Imię
Amelia, 20, 17.12, na wagę nawet nie chce patrzeć bo nadal mam +12 po poprzednim brzuchu:D

Jest nas coraz więcej więc niech każda w tym wątku napisze coś o sobie.
Zacznę od siebie ;-)
Mam na imię Wiola, mam 25 lat. O maleństwie dowiedzialam się 1 kwietnia i był to 5 tydzień ciąży. Mój mąż ma 27 lat i jest to nasze pierwsze dziecko (niespodzianka:tak:). Mieszkamy w małopolsce a obecnie mam już za sobą dwie wizyty u lekarza a za parę dni trzecią wizytę u trzeciego lekarz :-D Obecnie pracuję w dwóch pracach, mimo dolegliwości daje radę ...

Mam na imię Asia, lat 28, mąż 32. Z mężem wszystko robimy na opak znamy się 9 lat od prawie 6 lat mamy córcię Julię, 4 lata jesteśmy po ślubie cywilnym a w poprzednim roku w październiku ślub Kościelny. O dzidzię staraliśmy się od sierpnia, pierwsza próba niestety poronienie w 6tc a teraz wiem o ciąży od 11.04 4tc

Mam na imię Ania mam 30 lat, o dzidziusia staraliśmy się od roku jeszcze przed ślubem, małżeństwem jesteśmy od września 2009, dopiero stymulacja clo nam pomogła (1cykl).
O ciąży z testu domowego dowiedziałam się 8 kwietnia, a dziś lekarz na podstawie USG potwierdził ciążę i oznajmił, że dzidzia ma się dobrze i określił ciąże na 5 tydzień.
Pracuję 40km od miejsca zamieszkania (u prywaciarza w administracji), mimo 2godz podróży w 1 stronę daje na razie radę choć pociągi i zapachy w nich panujące nasilają moje dolegliwości, których na co dzień nie odczuwam aż tak bardzo ;-)

Witam dziewczyny :-) Jestem tutaj całkiem nowa, ale postanowiłam się do Was dopisać.
Nazywam się Anka, jestem mamą ponad dwuletniej córeczki Laury, teraz jestem w kolejnej 3 ciąży, wszystkie były planowane, choć przyznam że teraz jesteśmy troszkę zaskoczeni bo udało się za pierwszym razem, wcześniej staraliśmy się dużo dłużej. Pierwsza moja ciąża niestety skończyła się poronieniem, 2 przebiegła bez większych problemów, teraz zaczął się 2 miesiąc i jestem pełna obaw :sorry2:
Acha mieszkamy za granicą i tam będę rodzić, tak jak pierwszą córeczkę :-)

Dołączam się :)
Imię/nick............Wiek.........Termin porodu.......Kg na +/-..........Płeć/Imię
Anika110............29............11.12.2010...........54 (ale niedługo:)).....????

Termin wg mnie, po wizycie zobaczymy co wyliczą choć z tym różnie bywa :)

Jestem Elena:)
Mieszkam z ukochanym w Poznaniu.
Bardzo pragniemy naszego dzidziusia. O ciąży z testu płytkowego. Nikomu nie mówimy, bo od początku ciąża uznana za zagrożoną.

Ostatnia edycja:
reklama
To i ja się przedstawię:tak:
Mam na imię Alicja, latek jeszcze 23 :-ptak do czerwca ;-) szczęśliwa żona od października 2006 roku i mama od listopada 2007:tak:
obecnie nadal na bezrobociu:baffled: na tygodniu robię kurs fryzjerski a w weekendy uczęszczam do studium kosmetycznego:tak::tak:
o dzidzi wiem od 28marca choć na początku bałam się że nic z tego nie będzie bo o to maleństwo staraliśmy się 8 cykli i z każdym cyklem miałam obawy :dry: test dla moich niedowiarków zrobiłam 2 kwietnia (był to z moich obliczeń 4 tydz.6dzień)
dziś na usg zobaczyłam bijące serduszko i wychodzi z niego że to 7tydzień 3 dzień:-) i termin na 6 grudnia;-)

Do góry