reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Petting

reklama
Tak tylko betę robiłam w środę dziś jest sobota i nadal śluz z krwią
Dziękuje że Pani tak odpowiada, ja jestem straszną panikarą
NIE JESTEŚ W CIĄŻY , jak nie wiesz jak działa biologia to nie zbliżaj się do chłopaków w jakikolwiek sposób i nie będziesz miała czym się martwić... nie szkoda nastolatce tyle pieniędzy na betę wydawać i marnować czas swój i innych na takim forum ?

Chciałam być już spokojna ale znowu ten śluz z krwią
Na 100% nie jesteś w ciąży.
Nie ma takiej opcji.
A zabarwiony śluz na pewno w chwili obecnej nie ma nic wspólnego z implantacją czy czymkolwiek związanym z ciążą.
Serio. Serio serio. Na poważnie. Bez żadnego ściemniania.
Po prostu nie.
Powód śluzu z krwią ?
Tu już tylko lekarz może ci odpowiedzieć poprzez sprawdzenie co się dzieje. My tego nie zrobimy online.
Ale na pewno nie ma to nic wspólnego z ewentualnym zajściem w ciążę.

Do góry