reklama
Mam na imię Kasia i mam 26lat .pochodzę ze Świdnicy koło Wrocławia.Ale teraz z mężem mieszkamy w Zielonce pod Warszawą.Jestem pedagogiem specjalnym pracuje z niepełnosprawnymi dziećmi.I tak jak wy zostanę w październiku mamusią bardzo wyczekiwanego maleństwa
onesmile
Świat według Pafffcia
Hej, mam na imię Ania, mam 32 lata a nasze pierwsze maleństwo ma przyjść na świat 25tego października tego roku. Jestem obecnie w 9tym tygodniu i gdyby nie wirus, który mnie powalił w ostatnich dniach, to czuję się całkiem nieźle.
Obecna ciąża jest naszą 3cią, ostatnie dwie nie przetrwały, ale po podjęciu odpowiedniego leczenia udało nam się zajśc z mężem po raz kolejny i póki co jest dobrze.
Obecnie przebywam na obczyźnie (to już piąty rok), ale odliczam miesiące do powrotu do kraju i rodziny. Pracuję w banku w administracji, ale nie jest to praca ani wymarzona, ani docelowa. Od półtora roku jestem mężatką, ale z mężem jesteśmy razem od lat 6ciu.
W wolnych chwilach czytam (psychologia,historia), słucham muzyki, oglądam filmy, pływam a latem jeżdże na rowerze.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie!
Obecna ciąża jest naszą 3cią, ostatnie dwie nie przetrwały, ale po podjęciu odpowiedniego leczenia udało nam się zajśc z mężem po raz kolejny i póki co jest dobrze.
Obecnie przebywam na obczyźnie (to już piąty rok), ale odliczam miesiące do powrotu do kraju i rodziny. Pracuję w banku w administracji, ale nie jest to praca ani wymarzona, ani docelowa. Od półtora roku jestem mężatką, ale z mężem jesteśmy razem od lat 6ciu.
W wolnych chwilach czytam (psychologia,historia), słucham muzyki, oglądam filmy, pływam a latem jeżdże na rowerze.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie!
Madlein
Fanka BB :)
Hej,
Jestem Magda, mam 23lata. Mieszkam niedaleko Wrocławia, we Wrocławiu mieszka tatuś mojej fasolki. We Wrocku także pracuję i studiuję.
Praktycznie od samego początku ciąży siedzę na L4, gdyż na początku pojawiło się lekkie jednorazowe plamienie. Wtedy wzięłam opakowanie duphastonu. Wczoraj trafiłam do pierwszej lepszej przychodni z bólami w podbrzuszu. Nie są one mocne, ale takie jak na @. Tak więc luteina i no-spa...
Oczywiście tysiące czarnych myśli, ale mam nadzieję, że w październiku przyjdzie na świat moje pierwsze maleństwo. Termin mam na 19 października:-)
Jestem Magda, mam 23lata. Mieszkam niedaleko Wrocławia, we Wrocławiu mieszka tatuś mojej fasolki. We Wrocku także pracuję i studiuję.
Praktycznie od samego początku ciąży siedzę na L4, gdyż na początku pojawiło się lekkie jednorazowe plamienie. Wtedy wzięłam opakowanie duphastonu. Wczoraj trafiłam do pierwszej lepszej przychodni z bólami w podbrzuszu. Nie są one mocne, ale takie jak na @. Tak więc luteina i no-spa...
Oczywiście tysiące czarnych myśli, ale mam nadzieję, że w październiku przyjdzie na świat moje pierwsze maleństwo. Termin mam na 19 października:-)
Cześć
Jak nietrudno się domyślić;-), mam na imię Małgosia. Od dwóch lat jestem bardzo szczęśliwą mężatką, a od roku bardzo szczęśliwą mamą:-). Teraz czekamy na drugie dzieciątko - jeszcze nie wiadomo, co będzie. Pierwszy jest synek, to może teraz będzie córeczka?
Mieszkam na pomorzu, prowadzimy z M. własną działalność.
Aha, 30 lat już skończyłam;-) - ale nie piszę kiedy.
termin mam na 10.10.10
Jak nietrudno się domyślić;-), mam na imię Małgosia. Od dwóch lat jestem bardzo szczęśliwą mężatką, a od roku bardzo szczęśliwą mamą:-). Teraz czekamy na drugie dzieciątko - jeszcze nie wiadomo, co będzie. Pierwszy jest synek, to może teraz będzie córeczka?
Mieszkam na pomorzu, prowadzimy z M. własną działalność.
Aha, 30 lat już skończyłam;-) - ale nie piszę kiedy.
termin mam na 10.10.10
monia140190
Witajcie Jestem Monika, mam 20 lat, jestem w 18tc i mam na 2 pazdziernika termin Jestem zareczona z moim acfcetem, z ktorym jestesmy od ponad 3 lat i 3 lipca bierzemy slub ) Życze Wam wszystkim szczesliwych 9 miesiecy )
Nina6x
Cześć, mam na imię Janina i mam 25lat. Mam synka Dawidka który we wrześniu będzie miał 5 lat.Wraz z mężem i synkiem oczekujemy drugiego maleństwa które ma się pojawić 5 października(wg usg 30września)Obecnie nie pracuję, ale z zawodu jestem kosmetyczką oraz ekonomistką i sama jeszcze nie zdecydowałam w jakim kierunku pójdę Od roku mieszkam w Warszawie, ale robię wszystko żeby jeszcze przed porodem przeprowadzić się do moich kochanych KatowicPozdrawiam
reklama
witajcie! Nazywam się Malwina i też należę do mamuś październikowych Mam 21 lat i ciąży nie planowałam, ale jak się Kot dowiedział, to przez tydzień mnie na rękach chciał nosić
Mam nadzieję, że dobrze będzie się nam razem czekało na nadejście maluszków
Mam nadzieję, że dobrze będzie się nam razem czekało na nadejście maluszków