a to juz wiem o co chodzi :-) wiesz moja mama jak mnie urodziła to pasów gotowych nie było to obwiązywała się bandażem (jejku jak to się pisze) i pomagało. a jak chodzisz na masaż wyszczuplający to po pani lub pan smaruje krem i streczuje tzn obwiązuje folią . podobno pomaga warto spróbować.
reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
a to juz wiem o co chodzi :-) wiesz moja mama jak mnie urodziła to pasów gotowych nie było to obwiązywała się bandażem (jejku jak to się pisze) i pomagało. a jak chodzisz na masaż wyszczuplający to po pani lub pan smaruje krem i streczuje tzn obwiązuje folią . podobno pomaga warto spróbować.
Jasne ze warto!!! Zrobie wszystko byle by sie tego brzuszyska pozbyc... Teraz wygladam jak w 4 miesiacu ciąży... Zdjęcia z tego okresu mozesz zobaczyc na moim profilu...
marczelitto85
wurcel purcel
Framamo Ty wal do lekarza.i nie bierz tyle tapsów.
Patrycja 6tygów po porodzie juz bzykanko???o Ty świnko))nie żartuje tylko się nie obraz.
ja zaczelam brac tablety przed krwaniewniem pierwszym 8 tygów po porodzie i okres miałam pierwszy 14dni i o
Patrycja 6tygów po porodzie juz bzykanko???o Ty świnko))nie żartuje tylko się nie obraz.
ja zaczelam brac tablety przed krwaniewniem pierwszym 8 tygów po porodzie i okres miałam pierwszy 14dni i o
patrycja- ja Cie podziwiam tak sama z dziećmi w domu do późnych godzin... no i dzieci malutkie...ale chyba grzeczne są? czy mocno zmęczona jesteś po takim dniu?? bo ja sobie nie wyobrazam jakby to było ze mną... tak dużo poświęcam czasu Oli,że jak ma wystarczyc na drugie dziecko? no i ciągłe poczucie,że mąż wróci ale poźno...jak dzieci już śpią... podziwiam Cię
maria- odpaliłam filmik! Olivka jest super!! moj mąż się bardzo zmartwił,że Olivce pewnie kolanka bolą po tak całym dniu i strasznie jej szkodował :-) fajna ta Twoja niunia....
framamo- kobieto, nie łykaj tyle... chcesz sobie żołądek rozwalić???ja w aptece kupowalam leki typowo na @ bez recepty, powiedziałam pani,że potzrebuję i ona jakieś dała i super mi pomagałay... a wiesz co mi pomagało jeszcze? zwykły rumianek piłam... i to dziwne,bo leki nie pomagały a rumianek tak. A co z niania Frani?? polepszyło się czy jej nie ma już;-)
umi, ania_k_d a co się z Wami dzieje,że Was ni ma???
to ja zmykam kończyć naleśniki i trochę odpocząć, dziecko już własnie zasnęlo sobie po kąpieli i masażu to ja się trochę za siebie wezmę
maria- odpaliłam filmik! Olivka jest super!! moj mąż się bardzo zmartwił,że Olivce pewnie kolanka bolą po tak całym dniu i strasznie jej szkodował :-) fajna ta Twoja niunia....
framamo- kobieto, nie łykaj tyle... chcesz sobie żołądek rozwalić???ja w aptece kupowalam leki typowo na @ bez recepty, powiedziałam pani,że potzrebuję i ona jakieś dała i super mi pomagałay... a wiesz co mi pomagało jeszcze? zwykły rumianek piłam... i to dziwne,bo leki nie pomagały a rumianek tak. A co z niania Frani?? polepszyło się czy jej nie ma już;-)
to ja zmykam kończyć naleśniki i trochę odpocząć, dziecko już własnie zasnęlo sobie po kąpieli i masażu to ja się trochę za siebie wezmę
marczelitto85
wurcel purcel
no ona tak lata cały dzień na tych kolanach.ale jakoś nimi się nie przejmuje.ona juz przestała raczkować tylko czasami zawala na tych kolanach i jak jej sie przypomni to wali na dwóch nóżkach.patrycja- ja Cie podziwiam tak sama z dziećmi w domu do późnych godzin... no i dzieci malutkie...ale chyba grzeczne są? czy mocno zmęczona jesteś po takim dniu?? bo ja sobie nie wyobrazam jakby to było ze mną... tak dużo poświęcam czasu Oli,że jak ma wystarczyc na drugie dziecko? no i ciągłe poczucie,że mąż wróci ale poźno...jak dzieci już śpią... podziwiam Cię
ja jutro robie naleśniki z kaszą gryczaną i gulaszem w środeczku)))deliszysz będą ,mam nadzieje że bedzie dobrze hahhahah
UMI2 pojechała na badania z synkiem.wiec się pewnie dopiero jutro odezwie.
ania k_d to nie wiem.zaginęła w akcji.heloł kulżanko odezwij się
Serduszko1
Framamo Ty wal do lekarza.i nie bierz tyle tapsów.
Weź przestań na co bym sie miała obrazić??? Ja to jestem świnka hahaha My sie juz bzykaliśmy tylko przestałam krwawić:-) wiesz pół roku celibatu robi swoje...;-)
patrycja- ja Cie podziwiam tak sama z dziećmi w domu do późnych godzin... no i dzieci malutkie...ale chyba grzeczne są? czy mocno zmęczona jesteś po takim dniu?? bo ja sobie nie wyobrazam jakby to było ze mną... tak dużo poświęcam czasu Oli,że jak ma wystarczyc na drugie dziecko? no i ciągłe poczucie,że mąż wróci ale poźno...jak dzieci już śpią... podziwiam Cię
Aniu człowiek z czasem sie przyzwyczai do wszystkiego. Ja juz od najmłodszych lat zajmowałam sie swoim rodzeństwem jak pewnie wiesz mam dość troche tego rodzeństwa a młodszych ode mnie jest 6 z czego przy najmłodszej 3 robiłam dużo rzeczy. Powiem Ci ze nie ma źle Sebus jest ogólnie grzecznym dzieckiem potrafi sie sam zabawic zając czymś dzieki czemu ja mam czas dla Kuby... ale teraz bardzo często jest tak ze w trójkę sie bawimy nawet przy przebieraniu Kuby... Daje rade no ale jak każdy człowiek miewam czasami gorsze dni... Oczywiście ze bym chciała zeby moj był w domu częściej ale z kolei ja nie pracuje a pieniadze z nieba nie lecą niestety. Jeszcze za niedługo czeka nas przeprowadzka i kolejny dość spory wydatek no i trzeba odkładać. przynajmniej w weekendy mamy go tylko dla siebie!!!!
Serduszko1
Kobietki napiszcie mi coś na temat tego pasa poporodowego prosze... oczywiście jak ktoraś z Was go stosowała )))
jestem, jestem :-) Z rana wzięłam się za wielkie sprzatanie-maż w domu to mógł zajać się małą, potem pojechaliśmy na usg bioderek, a przy okazji zakupy i zaszłam do pracy. A jak po kilku godzinach wrócilismy to przyjechała siostra z dzieciakami . I takim sposobem mnie tu nie było.
marczelitto85
wurcel purcel
ponoć dobry jest ten pas.zawsze coś tam zatuszuje hihii mi np. oponkiKobietki napiszcie mi coś na temat tego pasa poporodowego prosze... oczywiście jak ktoraś z Was go stosowała )))
reklama
marczelitto85
wurcel purcel
miłej spokojnej nocki kobietki.może wam coś wpadnie hihihhihi buziaczki