reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

A ja dalej sama :(((( Moj bedzie pewnie w środku nocy...troche mi go żal tyle godzin pracuje zastanawiam sie skad on bierze na to siłę???
Chłopaki śpią a mi jakoś nie chce sie spac .... zajrzałam tu do Was Kobiety z nadzieja ze moze jeszcze ktoraś nie śpi... ale juz późno jest ... Więc dobranoc Kochane i spokojnej nocki zycze babeczki... :)))

reklama
dzień dobry!

u nas noc ok, Frania spała a ja nie mogłam bo tak mnie brzuch bolał, już nawet myślałam, ze mam atak wyrostka i tylko jedna pozycja na wpół zgięta mi pomagała.
maria ja też jestem świnką ;-):-):zawstydzona/y: bo u mnie też szybko bzykanko było :cool2:
nie mogę się doczekać tej Twojej fryzury :-):-):-)
patrycja u mnie nie było celibatu ;-), a całą ciąże miałam taką ochotę ,że normalnie mój mąż mnie nie poznawał :cool2: no i narazie tak zostało ;-)
patrycja , ale masz liczną rodzinę :-) czy też będziesz miała tak liczną gromadkę ? a jakie imiona nosi Twoje rodzeństwo?

patrycja ja myślałam ,że mój mąż długo pracuje i robiłam mu wyrzuty, no ,ale Twój to bije rekordy :szok: mój Marcin wyjeżdza z domu o 6 ma na 7 do pracy , ale korki ( "kochana Warszawa :no:") , a wraca tzn jest w domu 18.30-19 i tak codziennie

ania_k_d jak usg?

ania macek wrócę jeszcze na chwilę do szczepienia Ty naprawdę nie szczepisz na obowiązkowe ?
no cóż moja niania powiedzmy ,że ją wciąż obserwuję. czasem mam zastrzeżenia , ale co mam zrobić poprawiam ją i daję kolejną szansę. mam nadzieję, że będzie dobra dla mojego dziecka.
a jak pomyslę ,że wracam do pracy to z jednej strony się cieszę ,a z drugiej martwię , że nie będę widzieć Frani przez 10 godz dziennie. wiem, że do pracy powinna wrócić bo tak jak kiedyś UMI powiedziała, moja Frania ma swoje zycie i za kilka lat będzie szkoła i inne zajęcia a ja zostanę w domu i co mi pozostanie? a moja przyjaciółka , która jest psychologiem powiedziała mi kiedyś szczesliwa mama to szczęśliwe dziecko i tego się trzymam i tylko tak myślę , ooo.

dzień dobry!

u nas noc ok, Frania spała a ja nie mogłam bo tak mnie brzuch bolał, już nawet myślałam, ze mam atak wyrostka i tylko jedna pozycja na wpół zgięta mi pomagała.
maria ja też jestem świnką ;-):-):zawstydzona/y: bo u mnie też szybko bzykanko było :cool2:
patrycja u mnie nie było celibatu ;-), a całą ciąże miałam taką ochotę ,że normalnie mój mąż mnie nie poznawał :cool2: no i narazie tak zostało ;-)
patrycja , ale masz liczną rodzinę :-) czy też będziesz miała tak liczną gromadkę ? a jakie imiona nosi Twoje rodzeństwo?

patrycja ja myślałam ,że mój mąż długo pracuje i robiłam mu wyrzuty, no ,ale Twój to bije rekordy :szok: mój Marcin wyjeżdza z domu o 6 ma na 7 do pracy , ale korki ( "kochana Warszawa :no:") , a wraca tzn jest w domu 18.30-19 i tak codziennie

ania_k_d jak usg?

ania macek wrócę jeszcze na chwilę do szczepienia Ty naprawdę nie szczepisz na obowiązkowe ?
no cóż moja niania powiedzmy ,że ją wciąż obserwuję. czasem mam zastrzeżenia , ale co mam zrobić poprawiam ją i daję kolejną szansę. mam nadzieję, że będzie dobra dla mojego dziecka.
a jak pomyslę ,że wracam do pracy to z jednej strony się cieszę ,a z drugiej martwię , że nie będę widzieć Frani przez 10 godz dziennie. wiem, że do pracy powinna wrócić bo tak jak kiedyś UMI powiedziała, moja Frania ma swoje zycie i za kilka lat będzie szkoła i inne zajęcia a ja zostanę w domu i co mi pozostanie? a moja przyjaciółka , która jest psychologiem powiedziała mi kiedyś szczesliwa mama to szczęśliwe dziecko i tego się trzymam i tylko tak myślę , ooo.
Świnki z was oojjj świnki;))))
Ja dziś nie wyspana i ooo.3razy wstawała.i na dodatek wstała 6.40.
ja szczepię małą.na obowiązkowe i i jeszcze szczepiona na rotawirusy.tutaj mam w obowiązkowych meningokoki.już zaszczepiona w 6m i w 8m.
ja sama się nie mogę doczekać mojego nowego luuuka;))

Witajcie byliśmy na kontroli i jest poprawa z moczowodami nerka jest powiększona ale pracuje tak jak druga wiec stwierdziła lekarka ze taki jej urok, a po swietach badania od nowa na razie cystografia mikcyjna potem jeszcze jedno i znowu szpital pewnie:/ chyba ze dobrze wyjdą wyniki to wtedy będzie spoko ale co jeszcze sie dowiedziałam moczowód jest węższy co mnie ogromnie cieszy.

i wstawiam fotki moich włosów kolory nie za ok bo komórka dopiero co robione:-p
20100325028..jpg 20100325024..jpg

umi ja mam koleżankę której dziecko też ma powiekszoną nerkę i lekarz stwierdził ,że taki jej urok i już.
a i mam kolegę który urodził się tylko z jedną nerką i ma się świetnie, najgorsze ? najsmiesznejsze? nie wiem czego użyć jest to , że o tym ,że ma tylko jedną nerkę dowiedział się przez przypadek i to stosunkowo nie dawno.
umi luuuk świetny, włoski super , i Twoje lico piękne. Kofana macierzyństwo Ci sluży .:-):-)
ubiegnę Twoje pytanie z dietą trzymam się choć czasem mam małe grzeszki. przyznaję się bez bicia. :-p

maria oj jaka ze mnie świnka , oj, oj. hrum , hrum (tak się to piszę ?) ale przynajmniej było fajnie i chwila relaksu :zawstydzona/y:;-)
z niecierpliwoscią czekam na Twój niu luk darling. :-)

no no Umi wyglądasz deliszysz:-)
spoko ze z małym jest ołkidołki.to najważniejsze.a jaki to jest kolorek w ogóle???
wiecie co moja mała umie mówić caaaccyyyy cacccyyy.głaskałam miśka takiego jej i zawsze mówiłam to i ona teraz też to robi i mówi tak.albo przesadzam i jej tylko tak wychodzi:confused:
wiecie co troche sie dygam tej nowej fryzury bo teraz tylko wiąże włochacze a potem bede musiała układać no ale.........da rade.chyba hahhahah

maria pewnie , że da radę :) włosy nie oczy .... odrosną (hihi jakby co oczywiście)
ja tak sobie myslę , długie włosy miałam wiązałam tylko w kucyka a jak obiecięłam to musialam układać , nie ma przeproś :)
maria , a te Twoje badania ? bo coś nic nie mówisz na ten temat? a może mówiłaś a ja przegapiłam to daj jeszcze raz info

Dzień dobry...

dzień dobry!

ania_k_d jak usg?

Ja miałam przymusowy celibat od 20 tyg ciązy. Juz wcześniej ciąża była lekko zagrożona ale w 20 tyg miałam założony krążek na szyjke macicy i kategoryczny zakaz sexu :no: No ale teraz odrabiamy :sorry2::-p;-)
Kochana moj to na 8 do pracy do 16-17 potem przychodzi do domu coś zjeść i jedzie na garaż auta naprawiać. Wczoraj wrócił o 2 w nocy... nie spałam czekałam na niego i teraz w sumie żałuje bo bym była wyspana a tak to chodze pół przytomna :dry: Dziś akurat mamy nauki przedchrzcielne to dziś bedzie troche dłużej w domku po pracy ale potem znów idzie i pewnie znów późno wróci...:-(
Witajcie byliśmy na kontroli i jest poprawa z moczowodami nerka jest powiększona ale pracuje tak jak druga wiec stwierdziła lekarka ze taki jej urok, a po swietach badania od nowa na razie cystografia mikcyjna potem jeszcze jedno i znowu szpital pewnie:/ chyba ze dobrze wyjdą wyniki to wtedy będzie spoko ale co jeszcze sie dowiedziałam moczowód jest węższy co mnie ogromnie cieszy.

i wstawiam fotki moich włosów kolory nie za ok bo komórka dopiero co robione:-p
Zobacz załącznik 229242 Zobacz załącznik 229243

Dobrze ze jest poprawa Mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej :tak:
A fryzurka bardzo ładna...pasuje Ci bardzo:tak:
Ty masz takie niebieskie oczka:blink: ja tez chce :-(

reklama
maria pewnie , że da radę :) włosy nie oczy .... odrosną (hihi jakby co oczywiście)
ja tak sobie myslę , długie włosy miałam wiązałam tylko w kucyka a jak obiecięłam to musialam układać , nie ma przeproś :)
maria , a te Twoje badania ? bo coś nic nie mówisz na ten temat? a może mówiłaś a ja przegapiłam to daj jeszcze raz info
aaaaaaaa bo zapomniałam o nich bo jest oki.tomografia w porządku.mówił że ten guzek to powiększenie węzłów chłonnych i już on się wchłonął sam.nie no może ten fryz mnie zmobilizuje do zajecia sie soba chociaż.

Do góry