dzień dobry!
u nas noc ok, Frania spała a ja nie mogłam bo tak mnie brzuch bolał, już nawet myślałam, ze mam atak wyrostka i tylko jedna pozycja na wpół zgięta mi pomagała.
maria ja też jestem świnką ;-):-)
bo u mnie też szybko bzykanko było
nie mogę się doczekać tej Twojej fryzury :-):-):-)
patrycja u mnie nie było celibatu ;-), a całą ciąże miałam taką ochotę ,że normalnie mój mąż mnie nie poznawał
no i narazie tak zostało ;-)
patrycja , ale masz liczną rodzinę :-) czy też będziesz miała tak liczną gromadkę ? a jakie imiona nosi Twoje rodzeństwo?
patrycja ja myślałam ,że mój mąż długo pracuje i robiłam mu wyrzuty, no ,ale Twój to bije rekordy
mój Marcin wyjeżdza z domu o 6 ma na 7 do pracy , ale korki ( "kochana Warszawa
") , a wraca tzn jest w domu 18.30-19 i tak codziennie
ania_k_d jak usg?
ania macek wrócę jeszcze na chwilę do szczepienia Ty naprawdę nie szczepisz na obowiązkowe ?
no cóż moja niania powiedzmy ,że ją wciąż obserwuję. czasem mam zastrzeżenia , ale co mam zrobić poprawiam ją i daję kolejną szansę. mam nadzieję, że będzie dobra dla mojego dziecka.
a jak pomyslę ,że wracam do pracy to z jednej strony się cieszę ,a z drugiej martwię , że nie będę widzieć Frani przez 10 godz dziennie. wiem, że do pracy powinna wrócić bo tak jak kiedyś UMI powiedziała, moja Frania ma swoje zycie i za kilka lat będzie szkoła i inne zajęcia a ja zostanę w domu i co mi pozostanie? a moja przyjaciółka , która jest psychologiem powiedziała mi kiedyś szczesliwa mama to szczęśliwe dziecko i tego się trzymam i tylko tak myślę , ooo.