reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

A ja dalej sama :(((( Moj bedzie pewnie w środku nocy...troche mi go żal tyle godzin pracuje zastanawiam sie skad on bierze na to siłę???
Chłopaki śpią a mi jakoś nie chce sie spac .... zajrzałam tu do Was Kobiety z nadzieja ze moze jeszcze ktoraś nie śpi... ale juz późno jest ... Więc dobranoc Kochane i spokojnej nocki zycze babeczki... :)))

reklama
dzień dobry!

u nas noc ok, Frania spała a ja nie mogłam bo tak mnie brzuch bolał, już nawet myślałam, ze mam atak wyrostka i tylko jedna pozycja na wpół zgięta mi pomagała.
maria ja też jestem świnką ;-):-):zawstydzona/y: bo u mnie też szybko bzykanko było :cool2:
nie mogę się doczekać tej Twojej fryzury :-):-):-)
patrycja u mnie nie było celibatu ;-), a całą ciąże miałam taką ochotę ,że normalnie mój mąż mnie nie poznawał :cool2: no i narazie tak zostało ;-)
patrycja , ale masz liczną rodzinę :-) czy też będziesz miała tak liczną gromadkę ? a jakie imiona nosi Twoje rodzeństwo?

patrycja ja myślałam ,że mój mąż długo pracuje i robiłam mu wyrzuty, no ,ale Twój to bije rekordy :szok: mój Marcin wyjeżdza z domu o 6 ma na 7 do pracy , ale korki ( "kochana Warszawa :no:") , a wraca tzn jest w domu 18.30-19 i tak codziennie

ania_k_d jak usg?

ania macek wrócę jeszcze na chwilę do szczepienia Ty naprawdę nie szczepisz na obowiązkowe ?
no cóż moja niania powiedzmy ,że ją wciąż obserwuję. czasem mam zastrzeżenia , ale co mam zrobić poprawiam ją i daję kolejną szansę. mam nadzieję, że będzie dobra dla mojego dziecka.
a jak pomyslę ,że wracam do pracy to z jednej strony się cieszę ,a z drugiej martwię , że nie będę widzieć Frani przez 10 godz dziennie. wiem, że do pracy powinna wrócić bo tak jak kiedyś UMI powiedziała, moja Frania ma swoje zycie i za kilka lat będzie szkoła i inne zajęcia a ja zostanę w domu i co mi pozostanie? a moja przyjaciółka , która jest psychologiem powiedziała mi kiedyś szczesliwa mama to szczęśliwe dziecko i tego się trzymam i tylko tak myślę , ooo.

dzień dobry!

u nas noc ok, Frania spała a ja nie mogłam bo tak mnie brzuch bolał, już nawet myślałam, ze mam atak wyrostka i tylko jedna pozycja na wpół zgięta mi pomagała.
maria ja też jestem świnką ;-):-):zawstydzona/y: bo u mnie też szybko bzykanko było :cool2:
patrycja u mnie nie było celibatu ;-), a całą ciąże miałam taką ochotę ,że normalnie mój mąż mnie nie poznawał :cool2: no i narazie tak zostało ;-)
patrycja , ale masz liczną rodzinę :-) czy też będziesz miała tak liczną gromadkę ? a jakie imiona nosi Twoje rodzeństwo?

patrycja ja myślałam ,że mój mąż długo pracuje i robiłam mu wyrzuty, no ,ale Twój to bije rekordy :szok: mój Marcin wyjeżdza z domu o 6 ma na 7 do pracy , ale korki ( "kochana Warszawa :no:") , a wraca tzn jest w domu 18.30-19 i tak codziennie

ania_k_d jak usg?

ania macek wrócę jeszcze na chwilę do szczepienia Ty naprawdę nie szczepisz na obowiązkowe ?
no cóż moja niania powiedzmy ,że ją wciąż obserwuję. czasem mam zastrzeżenia , ale co mam zrobić poprawiam ją i daję kolejną szansę. mam nadzieję, że będzie dobra dla mojego dziecka.
a jak pomyslę ,że wracam do pracy to z jednej strony się cieszę ,a z drugiej martwię , że nie będę widzieć Frani przez 10 godz dziennie. wiem, że do pracy powinna wrócić bo tak jak kiedyś UMI powiedziała, moja Frania ma swoje zycie i za kilka lat będzie szkoła i inne zajęcia a ja zostanę w domu i co mi pozostanie? a moja przyjaciółka , która jest psychologiem powiedziała mi kiedyś szczesliwa mama to szczęśliwe dziecko i tego się trzymam i tylko tak myślę , ooo.
Świnki z was oojjj świnki;))))
Ja dziś nie wyspana i ooo.3razy wstawała.i na dodatek wstała 6.40.
ja szczepię małą.na obowiązkowe i i jeszcze szczepiona na rotawirusy.tutaj mam w obowiązkowych meningokoki.już zaszczepiona w 6m i w 8m.
ja sama się nie mogę doczekać mojego nowego luuuka;))

Witajcie byliśmy na kontroli i jest poprawa z moczowodami nerka jest powiększona ale pracuje tak jak druga wiec stwierdziła lekarka ze taki jej urok, a po swietach badania od nowa na razie cystografia mikcyjna potem jeszcze jedno i znowu szpital pewnie:/ chyba ze dobrze wyjdą wyniki to wtedy będzie spoko ale co jeszcze sie dowiedziałam moczowód jest węższy co mnie ogromnie cieszy.

i wstawiam fotki moich włosów kolory nie za ok bo komórka dopiero co robione:-p
20100325028..jpg 20100325024..jpg

umi ja mam koleżankę której dziecko też ma powiekszoną nerkę i lekarz stwierdził ,że taki jej urok i już.
a i mam kolegę który urodził się tylko z jedną nerką i ma się świetnie, najgorsze ? najsmiesznejsze? nie wiem czego użyć jest to , że o tym ,że ma tylko jedną nerkę dowiedział się przez przypadek i to stosunkowo nie dawno.
umi luuuk świetny, włoski super , i Twoje lico piękne. Kofana macierzyństwo Ci sluży .:-):-)
ubiegnę Twoje pytanie z dietą trzymam się choć czasem mam małe grzeszki. przyznaję się bez bicia. :-p

maria oj jaka ze mnie świnka , oj, oj. hrum , hrum (tak się to piszę ?) ale przynajmniej było fajnie i chwila relaksu :zawstydzona/y:;-)
z niecierpliwoscią czekam na Twój niu luk darling. :-)

no no Umi wyglądasz deliszysz:-)
spoko ze z małym jest ołkidołki.to najważniejsze.a jaki to jest kolorek w ogóle???
wiecie co moja mała umie mówić caaaccyyyy cacccyyy.głaskałam miśka takiego jej i zawsze mówiłam to i ona teraz też to robi i mówi tak.albo przesadzam i jej tylko tak wychodzi:confused:
wiecie co troche sie dygam tej nowej fryzury bo teraz tylko wiąże włochacze a potem bede musiała układać no ale.........da rade.chyba hahhahah

maria pewnie , że da radę :) włosy nie oczy .... odrosną (hihi jakby co oczywiście)
ja tak sobie myslę , długie włosy miałam wiązałam tylko w kucyka a jak obiecięłam to musialam układać , nie ma przeproś :)
maria , a te Twoje badania ? bo coś nic nie mówisz na ten temat? a może mówiłaś a ja przegapiłam to daj jeszcze raz info

Dzień dobry...

dzień dobry!

ania_k_d jak usg?

Ja miałam przymusowy celibat od 20 tyg ciązy. Juz wcześniej ciąża była lekko zagrożona ale w 20 tyg miałam założony krążek na szyjke macicy i kategoryczny zakaz sexu :no: No ale teraz odrabiamy :sorry2::-p;-)
Kochana moj to na 8 do pracy do 16-17 potem przychodzi do domu coś zjeść i jedzie na garaż auta naprawiać. Wczoraj wrócił o 2 w nocy... nie spałam czekałam na niego i teraz w sumie żałuje bo bym była wyspana a tak to chodze pół przytomna :dry: Dziś akurat mamy nauki przedchrzcielne to dziś bedzie troche dłużej w domku po pracy ale potem znów idzie i pewnie znów późno wróci...:-(
Witajcie byliśmy na kontroli i jest poprawa z moczowodami nerka jest powiększona ale pracuje tak jak druga wiec stwierdziła lekarka ze taki jej urok, a po swietach badania od nowa na razie cystografia mikcyjna potem jeszcze jedno i znowu szpital pewnie:/ chyba ze dobrze wyjdą wyniki to wtedy będzie spoko ale co jeszcze sie dowiedziałam moczowód jest węższy co mnie ogromnie cieszy.

i wstawiam fotki moich włosów kolory nie za ok bo komórka dopiero co robione:-p
Zobacz załącznik 229242 Zobacz załącznik 229243

Dobrze ze jest poprawa Mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej :tak:
A fryzurka bardzo ładna...pasuje Ci bardzo:tak:
Ty masz takie niebieskie oczka:blink: ja tez chce :-(

reklama
maria pewnie , że da radę :) włosy nie oczy .... odrosną (hihi jakby co oczywiście)
ja tak sobie myslę , długie włosy miałam wiązałam tylko w kucyka a jak obiecięłam to musialam układać , nie ma przeproś :)
maria , a te Twoje badania ? bo coś nic nie mówisz na ten temat? a może mówiłaś a ja przegapiłam to daj jeszcze raz info
aaaaaaaa bo zapomniałam o nich bo jest oki.tomografia w porządku.mówił że ten guzek to powiększenie węzłów chłonnych i już on się wchłonął sam.nie no może ten fryz mnie zmobilizuje do zajecia sie soba chociaż.

Do góry